Sümeyye İle Mesut´un En Mesut Geceleri

Sümeyye İle Mesut´un En Mesut Geceleri

Uzungöl´ün Sevilen İsimlerinden Kamil Gosgoroğlu´nun Dünyalar güzeli Kızı Sümeyye ile Trabzon´dan Mesut Yılmaz bu hafta sonu gerçekleştirecekleri iki farklı düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET diyecekler.

Uzungöl´ün Sevilen İsimlerinden Kamil Gosgoroğlu´nun Dünyalar güzeli Kızı Sümeyye ile Trabzon´dan Mesut  Yılmaz bu hafta sonu gerçekleştirecekleri iki farklı düğün töreni ile bir ömür boyu birlikteliğe EVET diyecekler.

Trabzon´dan Zeki & Remziye Yılmaz Çiftinin Yakışıklı oğulları Mesut ile Uzungöl´den  Kamil Gosgorlu´nun Dünyalar güzeli Kızları Sümeyye´nin Düğün Törenlerinin çok kalabalık geçmesi bekleniyor

Genç Çiftlerimiz Sümeyye  & Mesut Yılmaz Çifti bizlere şu şekilde sesleniyorlar:

?Bir Ömür Boyu Birlikteliğe İmza atacağımız bu en özel akşamımızda Tüm Gönül Dostlarımızı yanımızda Görmek Bizleri onurlandıracaktır.?

Gelin Sümeyye Gosgoroğlu´nun Babası Kamil Gosgoroğlu da Gazetemiz aracılığı ile Dostlarına seslendi.

?Yoğun geçen Düğün Hazırlıkları kapsamında elimizden geldiği kadar tüm Gönül Dostlarımıza ulaşarak Mutluluğumuzu pekiştirmelerini arzu ettik.

Ancak bu yoğun tempo içerisinde mutlaka ulaşamadığımız Gönül Dostlarımız da bulunabilecektir.

Bu vesile ile Çaykara Gündem Gazetemizde yayınlanan bu Düğün Haberimizin Tüm Gönül Dostlarımız için bir Düğün Davetiyesi olarak kabul edilmesini arzu ediyoruz.

Önce 30 Ağustos 2019 Cuma Akşamı Uzungöl Glazomat Mevkii Yeşil Köşk Restaurant´ta daha sonra ise 1 Eylül 2019 Pazar Günü Trabzon  Akçaabat Kent Düğün Salonunda   gerçekleştireceğimiz yavrularımızın bir Ömür Boyu birbirlerine evet diyecekleri YILMAZ VE GOSGOROĞLU  Ailelerinin bu muhteşem gecesinde Tüm gönül Dostlarımızı mutluluğumuzu paylaşmaya davet ediyoruz.

KINA:

TARİH:30 Ağustos 2019 Cuma

SAAT:19.30

YER:Uzungöl Yeşil Köşk Restaurant-Glazomat Mevkii

DÜĞÜN

TARİH:1 Eylül 2019 Pazar

SAAT:16

YER:Kent Düğün Salonu Derecik  Yolu Üzeri Akçaabat/Trabzon

Haber: Hilmi Kanık



Anahtar Kelimeler: Sümeyye Mesut Mesut Geceleri

İlginizi Çekebilir