Sümeyye İle Ahmet Evleniyor

Sümeyye İle Ahmet Evleniyor

İlçemiz Uzungöl Mahallesinden Ahmet Karatay ile Köknar Mahallesinden Sümeyye Yıldız 29 Ocak Cumartesi günü evleniyorlar.

Uzungöl Alçakköprü Mahallesinden Emine & Zeki Karatay çiftinin yakışıklı oğulları Ahmet ile Köknar Mahallesinden Hamide & Kibar Yıldız çiftinin dünyalar güzeli kızları Sümeyye’nin düğün törenleri 29 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 17.00’da Uzungöl Sezgin Otel’de gerçekleştirilecek.

Genç çiftlerimiz Sümeyye & Ahmet Karatay çifti heyecanlarını Gönül dostları ile şu şekilde paylaşıyorlar:

Ömrümüzün en anlamlı dakikalarını yaşayacağımız ve bir ömür boyu birlikteliğe imza atacağımız bu anlamlı günümüzde tüm gönül dostlarımızı bu tatlı heyecanımızı paylaşmaya davet ediyoruz.”

Öte yandan oğlunu evlendirmenin tatlı heyecanını yaşayan Uzungöl’ün sevilen isimlerinden Zeki Karatay gazetemiz aracılığı ile tüm gönül dostlarını düğünlerine davet etti.

Yıldız ve Karatay aileleri olarak Düğün töreni dolayısı ile çok yoğun bir dönem yaşadıklarını ifade eden Zeki Karatay imkanlar ölçüsünde tüm gönül dostlarına ulaşmaya ve mutluluklarını paylaşmak üzere düğünlerine davet etmeye çalıştıklarını,ancak mutlaka ulaşamadıkları kardeşlerinin de bulunabileceğini bu vesile ile Çaykara Gündem gazetesinde yayınlanan bu haberin tüm tanıdıkları için bir düğün davetiyesi niteliği taşıdığını ve 29 Ocak 2022 Cumartesi akşamı tüm tanıdıklarını Uzungöl Sezgin Otel’de mutluluklarını paylaşmaya davet ettiklerini sözlerine ekledi.

ARAÇLAR CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 16.30’DA TAŞKIRAN’DAN HAREKET EDECEK

Sümeyye & Ahmet Karatay çiftinin düğün törenleri için düğün araçları 29 Ocak 2022 Cumartesi günü saat 16.30’da Taşkıran’dan hareket edecek.



Anahtar Kelimeler: Sümeyye Ahmet Evleniyor

İlginizi Çekebilir