Taşkıran ´da Yerli Malı Coşkusu

Taşkıran ´da Yerli Malı Coşkusu

Taşkıran Eğitim Kurumlarında Yerli Malı Haftası Coşku İle Kutlandı

Taşkıran eğitim kurumlarında anlamlı etkinlik. Her yıl 12-18 Aralık tarihlerini kapsayan hafta Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası olarak kutlanmaktadır. Taşkıran İlkokulu/Ortaokulu Sağlık, Temizlik ve Yeşilay Kulübünce 16/12/2016 Cuma günü Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlama etkinliği düzendi.

Etkinlik Ortaokul müdürü Rahman YILDIZ, Kulüp danışman öğretmeni Seda YAVUZ´un öğrencilere yerli malı kullanmanın önemi, tutumlu olmaları ile birlikte aşırı harcamalardan kaçınılması gerektiği, savurganlık yapmamaları ve elimizden geldiğince Türk malı kullanmamız yönünde teşvik edici, bilgilendirici seminer vermeleri ile başladı. /resimler/2017-1/6/1046241752244.jpgKulüp danışman öğretmeni Seda YAVUZ hafta ile ilgili sunum yaptı. Ardından öğrencilerin getirdikleri yiyecek ve içecekler İlkokul-Ortaokul öğrencileri birlikte arkadaşlarıyla paylaşarak güzel bir vakit geçirmiş oldular.

Ortaokul Okul Aile Birliği Başkanı Ragıp ERDOĞAN da etkinlikte yerini aldığı gözlemlendi. Çaykara eğitim kurumları olarak yabancı ülkelere para akışını önlemek için Türk Malı kullanmaya özen gösterelim. Yabancı mallara duyulan özenti ülke ekonomisine zarar vermektedir. Bu nedenle sloganımız ?Yerli malı yurdun malı, her Türk onu kullanmalı? olmalıdır.

/resimler/2017-1/6/1047154407247.jpgBu anlamlı etkinliği düzenleyen başta okul müdürleri olmak üzere emeği geçenlere Çaykara Gündem Gazetesi olarak teşekkür ediyoruz.  



Anahtar Kelimeler: Taşkıran Yerli Malı Coşkusu

İlginizi Çekebilir