Taşkıran Engelleri Aştı

Taşkıran Engelleri Aştı

3 Aralık Dünya Engelliler Günü Dolayısı İle Taşkıran Eğitim Kurumları Ortopedik Engelli Yusuf Ağırman´ı Evinde Ziyaret Etti.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısı ile Taşkıran Eğitim Kurumları Öğretmen ve Öğrencileri  tarafından Engelli ziyareti gerçekleştirildi./resimler/2017-12/4/1543224961906.jpgOkul Müdürü İdris Hacımahmutoğlu ile öğretmen ve öğrenciler tarafından Belirli Gün Ve haftaların kutlanmasına büyük önem verilen Taşkıran Eğitim Kurumlarında Engelliler Günü  de unutulmadı. 3 Aralık tarihinin hafta sonuna denk gelmesi sebebi ile 4 Aralık Pazartesi Günü Ortopedik Engelli Yusuf Ağırman evinde ziyaret edildi./resimler/2017-12/4/1544062619011.jpgOkul Müdürü İdris Hacımahmutoğlu,Müdür Yardımcısı Abdurrahman İşcan,Beden Eğitimi Öğretmeni Cemil Güner,4. Sınıf Öğretmeni Damla Çelebi ve dördüncü sınıf öğrencilerinin katıldıkları ziyarette Yusuf Ağırman´a çikolata ikramı yapıldı ve de geçmiş olsun dileklerinde bulunuldu.

AĞIRMAN-HAYATTA EN KIYMETLİ ŞEY SAĞLIKTIR

Öğrencilerin kendisini ziyaretlerinden çok memnun kalan Yusuf Ağırman Dünyada en kıymetli varlığın sağlık olduğunu ve de öğrencilerimizin kendilerine iyi bakarak sağlıklarının kıymetini bilmeleri gerektiğini anımsattı.

HACIMAHMUTOĞLU-HEPİMİZ ENGELLİYİZ

Hayatta hepimizin insan olarak mutlaka bir eksiğimizin ya da yetersiz bir alanımızın bulunduğunu ifade eden Taşkıran Eğitim Kurumları Müdürü İdris Hacımahmutoğlu önemli olanın eksiklerimizin farkına varmak ve de onunla birlikte yaşamayı öğrenmek olduğunu ifade etti.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Taşkıran Engelleri Aştı

İlginizi Çekebilir