Taşkıran Satranç´ta Büyüledi

Taşkıran Satranç´ta Büyüledi

Trabzon İli Küçükler Satranç İl Birinciliği Yarışmalarında Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulundan Azra Ağırman Trabzon İl Beşincisi Oldu.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Sporları Kapsamında gerçekleştirilen Küçükler Satranç Yarışması İl Birinciliği Yarışmalarında Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu 4. Sınıf  Öğrencilerimizden Azra Ağırman Trabzon İl Beşincisi olmayı başardı.

Okulumuzda Ders dışı Eğitim çalışmaları kapsamında öğrencilerimize Beden Eğitimi Öğretmenimiz Cemil Güner tarafından satranç ,masa tenisi gibi sportif alanlarda altyapı çalışmaları yaptırılıyor.

/resimler/2017-12/4/1429392687875.jpg

Bu Çalışmalar kısa sürede meyvesini verdi.İlk başarı Trabzon´dan geldi.İlkokul 4. Sınıf Öğrencileri  arasında gerçekleştirilen Küçükler Satranç İl Birinciliği Yarışmalarında Azra Ağırman Trabzon İl Beşincisi olmayı başardı.

Aynı Okulumuzdan Akın Barut Trabzon İlimizde 21. Sırada yer almayı başarırken Muhammet Emin Erdoğan ise 26. Sırada yer aldı.

/resimler/2017-12/4/1430278470069.jpg

Her iki Öğrencimiz de ilk üç karşılaşmalarını kazanırken çok önemli bir başarının da altına imzalarını atmış oldular.

HAFTAYA MİNİKLER KATEGORİSİ

Küçükler kategorinde Trabzon İlimizde çok önemli başarılar elde eden Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu önümüzdeki hafta sonu ise İlkokulu Üçüncü Sınıf Öğrencilerinin katıldıkları Minikler kategorisi Satranç İl Birinciliği Yarışmalarında Mücadele edecek ve de Çaykara İlçemize derece kazandırmaya çalışacak.

HACIMAHMUTOĞLU-ÇOCUKLARIMIZ ÇOK İSTEKLİ

Çocuğun her ortamda azimli ve de istekli olduğunu önemli olanın ise Öğrencilerimizin öğretmenleri tarafından ilgi alanı doğrultusunda yeteneklerinin keşfedilerek doğru yönlendirilmesi olduğunu ifade Eden Taşkıran Eğitim Kurumları Müdürü İdris Hacımahmutoğlu okul olarak öğrencilerimizin sosyal yönden gelişebilmeleri için yoğun bir tempo içerisinde çalıştıklarını sözlerine ekledi.

/resimler/2017-12/4/1430550033269.jpg

Beden Eğitimi Öğretmenleri Cemil Güner Öğretmenimizin kendilerinden hiçbir ücret talep etmeden akşam 19´a kadar okulda öğrencilerimize satranç ve de masa tenisi çalıştırdığını anımsatan Okul Müdürü Hacımahmutoğlu Trabzon İlimizde elde ettikleri bu başarıda Öğretmenlerinin çok büyük katkıları olduğunu ve de Okul olarak öğretmenlerine minnet borçlu olduklarını sözlerine ekledi.

Spor müsabakalarına katılım anlamında öğrencileri çalıştırmaya yeni başladıklarını ve de Spor Malzemelerinin Çaykara Kaymakamımız Sayın İhsan Ayrancı,Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok ve de İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Çamurali´ye bu anlamda okul olarak minnet borçlu olduklarını ifade eden Taşkıran Eğitim Kurumları Müdürü İdris Hacımahmutoğlu hafta sonu minikler kategorisinde Çaykara İlçemizi temsil edeceklerini gelecek yıllarda ise Taşkıran Eğitim Kurumları olarak  Çaykara İlçemize derece getirecek öğrenciler yetiştirmeyi hedeflediklerini sözlerine ekledi.

OKULUMUZUN WEB SİTESİ

taskiranortaokulu.meb.k12.tr

 



Anahtar Kelimeler: Taşkıran Satranç Büyüledi

İlginizi Çekebilir