Taşkıran Tatilde De Çalışıyor

Taşkıran Tatilde De Çalışıyor

Taşkıran Eğitim Kurumları Tatilde De Çalışmaya Devam Ediyor

TAŞKIRAN TATİL YAPMIYOR

Okullarda 2 Haftalık karne tatilinin yaşandığı dönemde Taşkıran Eğitim Kurumlarında bir yandan kurs çalışmaları devam ederken bir yandan da okuldaki bakım onarım çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor.

/resimler/2017-1/31/1534012008369.jpg

Taşkıran M.Vehbi Fettahoğlu İlkokulu Müdürü İdris Hacımahmutoğlu,Taşkıran Mustafa Özer Ortaokulu Müdürü Rahman Yıldız  yönetiminde Yardımcı Hizmetler Personeli ve İş Kur personeli ile birlikte gerçekleştirilen çalışmalar tüm hızı ile devam ediyor.

TEOG KURSLARI:

8.Sınıf Öğrencilerine yönelik 2 haftalık TEOG hazırlık kUrsları devam ediyor Taşkıran Eğitim Kurumlarında öğrencilere hem birinci dönem konu tekrarları yaptırılıyor hem de ikinci dönem işlenecek konulara hazırlık yaptırılıyor.Tabi bu arada bol miktarda da test çözdürülüyor öğrencilerimize.

/resimler/2017-1/31/1534184821216.jpg

Okul yöneticileri tarafından da öğrencilerimize yöneticilerimizin yoğun gayretleri ile kurs süresince öğle yemeği veriliyor.Her gün en az 3 çeşit sıcak yemek öğrencilerimizin hizmetine sunuluyor.

KORİDORLARA TÜRK BÜYÜKLERİ RESİMLERİ

Taşkıran Eğitim Kurumlarında ilk olarak kurumlara Türk Büyükleri Resimleri asıldı.Öğrencilerde tarih bilinci oluşturma ve de tarihsel değerlerine sahip çıkma amacı ile asılan Türk Büyükleri Resimleri Kurumlara ayrıca farklı bir güzellik de kazandırmış oldu.

Okul Yöneticilerimizin katkıları ile oluşturulan Türk Büyükleri Resimleri yine Okul İdartecileri tarafından koridorlara monte edildi.

SIRA MASA SANDALYE TAMİRİ

Okulda bulunan tüm sıra,masa ve sandalyeler tek tek elden geçirildi.Kırık olan masa ve sandalyeler onarıldı.Onarımı mümkün olmayan masa ve sandalyeler ise değiştirildi.

Ayrıca öğrenci sıralarının tamamı önce dolgu verniği sonra da parlatıcı vernik ile verniklendi.

DOLAPLAR DUVARA MONTE EDİLDİ:

Okullardaki dolaplar öğrencilerimiz açısından en büyük tehlikelerden bir tanesi kuşkusuz.Öğrencilerimiz sınıfta ya da koridorlarda koşuştururken, oyun oynarken sürekli bu tehlikeler ile karşı karşıya kalıyor.

Bu tehlikeyi çok iyi tespit eden Taşkıran Eğitim Kurumlarında İşyeri Sağlığı ve Güvenliği projesi kapsamında tüm dolaplar duvara monte edildi.Artık Taşkıran Eğitim kurumlarında öğrencilerimiz gönüllerince güvenli bir şekilde hem oynayabilecek hem de eğiti,m görecek.

Konu ile ilgili olarak gazetemize açıklamalarda bulunan Mustafa Özer Ortaokulu Müdürü Rahman Yıldız TEOG Kurslarına ara vermeden devam ettiklerini sınırlı imkanlara rağmen kendilerinin ve de öğretmen arkadaşlarının fedakarlıkları ile öğrencilerini TEOG sınavlarına hazırladıklarını ifade etti.

Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahopğlu İlkokulu Müdürü İdris Hacımahmutoğlu ise okulda eksik olan altyapı çalışmalarının olduğunu ve de karne tatilini fırsat bilfdiklerini ve de Yardımcı Hizmetler personeli ile birlikte okulun eksik olan altyapı ihtiyaçlarını tamamladıklarını sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir