Taşkıran Eğitim Kurumlarında Dönem Sonu Etkinlikleri

Taşkıran Eğitim Kurumlarında Dönem Sonu Etkinlikleri

Taşkıran Eğitim Kurumları tarafından Karne Tatili dolayısı ile okulda çmeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Okul Müdürleri idris Hacımahmutoğlu ve Hüseyin Bulut Yönetiminde 19 Ocak 2023 Perşembe Günü Okul Bahçesinde öğrencilerin bir dönemlik yorgunluklarını üzerlerinden atmak amacı ile mangal etkinliği gerçekleştirildi.Okulda öğrenim gören yaklaşık 120 öğrenci ve 15 öğretmen güzel ve güneşli bir havada Müdür Yardımcıları Cemil Güner ve Abdurrahman İşcan tarafından öğrenciler için mangalda pişirilen tavuk ve köfte ile karınlarını doyururken güzel havada gönüllerince oyun oynayarak bir yılın yorgunluğunu üzerlerinden atmış oldular.

Öğretmen ve öğrenciler daha sonra ise Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullarda öğrencilerin izlemesi için tavsiye edilen “Sevginin Gücü” adlı filmi Okul Spor Salonunda öğretmen ve öğrenciler hep birlikte izlediler.Film esnasında öğrencilerin patlamış mısırları da ihmal edilmedi ve okul idaresi tarafından temin edildi.

20 Ocak 2023 Günü öğrenciler karnelerini alarak evlerinin yolunu tuttular.

Ancak Taşkıran Eğitim Kurumlarında Dönem sonu mesaisi devam etti.Okul Yöneticileri tarafından bu defa öğretmenlerin dönem yorgunluklarını üzerlerinden atmaları için öğretmenlere yönelik Mangal etkinliği gerçekleştirildi.

Öğretmenler için gerçekleştirilen Mangal Organizasyonuna Çaykara Kaymakamı Muhammet güzel ile Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali de katıldı.

Mangal Organizasyonunun ardından okulun kütüphanesinde sıcak sobanın üzerinde pişirilen kestane eşliğinde Kaymakam Güzel,Müdür Çamurali ve Öğretmenler tarafından Kitap Okuma Etkinliği gerçekleştirildi ve çay organizasyonu ile öğretmenler Karne Tatiline gönderildi.

,



İlginizi Çekebilir