Taşkıran Eğitim Kurumlarından Öğrenciler İçin Dönem Sonu Spor Etkinlikleri

Taşkıran Eğitim Kurumlarından Öğrenciler İçin Dönem Sonu Spor Etkinlikleri

Taşkıran Eğitim Kurumları tarafından Öğrenciler İçin Dönem Sonu Spor Etkinlikleri gerçekleştirildi

Trabzon’un Çaykara İlçesinde Taşkıran Eğitim Kurumları tarafından Dönem Sonu Etkinlikleri gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Dönem Sonu etkinlikleri kapsamında okul bahçesinde öğrenciler için satranç,kaleye top atma ve dark yarışmaları gerçekleştirildi.

Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak ,Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Numan Tuncer ve Veysel Somuncu gün boyunca öğrencilerin etkinliklerine katılım gerçekleştirerek öğrencilere moral motivasyon desteği sağladılar.

Gerçekleştirilen etkinlikler kapsamında Kaymakam Erbek ve protokol üyeleri öğrenciler ile birlikte etkinlik ve yarışmalara katılım sağlayarak öğrencilerin güzel bir gün geçirmelerine katkı sağladılar.

Gerçekleştirilen programın son bölümünde Yarışmalarda dereceye giren öğrencilerin ödülleri Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek,İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Emre Can Narin,İlçe Emniyet Amiri Komiser Alparslan Albayrak ,Çaykara Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Kurt tarafından öğrencilere takdim edildi.



İlginizi Çekebilir