Taşkıran Eski Muhtarının Eş Acısı

Taşkıran Eski Muhtarının Eş Acısı

İlçemiz Taşkıran Mahallesi eski Muhtarlarından Ekrem Çelebi’nin eşi Selvet Çelebi vefat etti

Covit 19 hastalığına yakalanan Merhume Selvet Çelebi daha sonra kanser hastalığına yakalanmış ve yaklaşık 1 yıldan beri amansız hastalığı ile mücadele ediyordu. Hastalığının son dönemlerinde KTÜ Farabi Eğitim ve Araştırma Tıp Fakültesi  Eğitim ve Araştırma hastanesin de tedavi görürken 8 Haziran 2022 gece  Saat 23.00 de  genç yaşta hayatını kaybetti.

Merhume Selvet Çelebi taşkıran Eski Muhtarı Ekrem Çelebi’nin eşi, Taşkıran Mahallesinin yetiştirmiş olduğu önemli eğitimcilerden Mustafa Çelebi’nin ise kardeşiydi.

Merhume Selvet Çelebi  09 Haziran 2022 Perşembe günü Taşkıran Merkez Camii’nde ikindi namazı müteakiben kılınan cenaze namazı ardından ayni Mahalledeki aile kabristanlığına son yolculuğuna uğurlandı.

Çok uzun seneler Çaykara Halk Eğitim Merkezinde Usta Öğretici olarak öğretmenlik yapan ve çevresi tarafından çok sevilen Selvet Çelebi’nin genç yaşta amansız hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrılması Çaykara İlçesini göz yaşlarına boğdu.

Taşkıran Mahallesinin en sevilen isimlerinden olan Ekrem Çelebi aktif bir insan oluşu, çalışkanlığı, insanlar ile iletişimdeki başarısı ve örnek bir toplum insanı olarak çevresi tarafından çok seviliyor.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak genç yaşta aramızdan ayrılan Selvet Çelebi’ye Allah’tan rahmet, başta eski Muhtar Ekrem Çelebi olmak üzere kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Eşi Ekrem  Çelebi   0 539 582 66 20

Kayını: Mustafa Çelebi Hoca 0 530 404 77 22

 



Anahtar Kelimeler: Taşkıran Muhtarının Acısı

İlginizi Çekebilir