Taşkıran Satrançta Trabzon İl Üçüncüsü

Taşkıran Satrançta Trabzon İl Üçüncüsü

Trabzon İli Mahalli Yıldız Kızlar İl Birinciliği Yarışmalarında Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu takım halinde Trabzon İl Üçüncüsü olmayı başardı.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul Sporları Kapsamında gerçekleştirilen Yıldız Kızlar  Satranç Yarışması İl Birinciliği Yarışmalarında Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu takım halinde Trabzon İl Üçüncüsü olmayı başardı. 22 Aralık 2021 tarihinde yapılan Yıldız Kızlar Satranç İl Birinciliği yarışmaları Trabzon Beşirli Spor Kompleksinde gerçekleştirildi.

Okulda Ders dışı Eğitim çalışmaları kapsamında öğrencilere Müdür Yardımcısı Abdurrahman İşcan tarafından satranç alanında öğrenciler ile birlikte hazırlık çalışmaları yaptırılıyor.

Bu Çalışmalar kısa sürede meyvesini verdi.Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Takım halinde Trabzon İl üçüncüsü olarak Çaykara ilçesine farklı bir gurur yaşattılar.

MÜDÜR BULUT-ÇOCUKLARIMIZ ÇOK İSTEKLİ

Çocuğun her ortamda azimli ve de istekli olduğunu önemli olanın ise Öğrencilerimizin öğretmenleri tarafından ilgi alanı doğrultusunda yeteneklerinin keşfedilerek doğru yönlendirilmesi olduğunu ifade Eden Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Bulut okul olarak öğrencilerimizin sosyal yönden gelişebilmeleri için yoğun bir tempo içerisinde çalıştıklarını sözlerine ekledi.

Müdür Yardımcısı Abdurrahman İşcan  Öğretmenimizin kendilerinden hiçbir ücret talep etmeden akşam 19´a kadar okulda öğrencilerimize satranç alanında çalıştırdığını anımsatan Okul Müdürü Hüseyin Bulut, Trabzon İlimizde elde ettikleri bu başarıda Öğretmenlerinin çok büyük katkıları olduğunu ve de Okul olarak öğretmenlerine minnet borçlu olduklarını sözlerine ekledi.

Spor müsabakalarına katılım anlamında öğrencileri çalıştırmaya devam ettiklerini  ve de Spor Malzemelerinin Çaykara Kaymakamımız Sayın Muhammet Güzel,Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok ve de İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ahmet Çamurali´ye bu anlamda okul olarak minnet borçlu olduklarını ifade eden Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu  Müdürü Hüseyin Bulut,Taşkıran Eğitim Kurumları olarak öğrencilerinin hem akademik başarı anlamında hem de sportif ve sosyal etkinlikler anlamında en iyi şekilde yetişebilmeleri için tüm güçleri ile çalışmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir