Taşkıran Tablet Kampanyası Destek Bekliyor

Taşkıran Tablet Kampanyası Destek Bekliyor

Covit 19 salgın hastalığı ve pandemi süreci sebebi ile Taşkıran Eğitim Kurumları tarafından tablet bağışı kampanyası gerçekleştiriliyor.

Taşkıran Mahallesinde Pandemi süreci sebebi ile okulların kapalı olması,öğrencilerin evlerinden EBA ya da canlı derslere katılabildikleri bu çetin süreçte tablet yada bilgisayarı olmadığı için bir çok öğrenci canlı derslere katılamıyor.

Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu Müdürü İdris Hacımahmutoğlu ve Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Bulut yaklaşık  1 aydır öğrencilerin tablet ihtiyacına çözüm bulabilmek amacı ile yoğun bir şekilde çalışıyor.

Arsin İlçesinin İstanbul’da bulunan İş Adamlarından okula 16 adet tablet bağışı gerçekleştirilirken Taşkıran Muhtarının özel gayretleri ile İstanbul’dan isminin açıklanmasını istemeyen Hayırsever bir İş Adamı tarafından ise okullara 20 adet tablet Bağışı gerçekleştirildi.

Taşkıran Mahallesinde Tablet Bağışı kampanyası devam ediyor.Öğrencilere tablet bağışı yaparak gelecekleri için bir ışık yakabilecek olan Hayırsever vatandaşlar ve iş adamları Taşkıran Muhtarı Hüseyin Alamanoğlu,Taşkıran Eğitim Kurumları Müdürleri İdris Hacımahmutoğlu ve Hüseyin Bulut ile iletişime geçebilirler.

Taşkıran Eğitim Kurumları Çocuklarımızın gelecekleri için bir ışık saçarak onların yolunu aydınlatmak isteyen Hayırsever İş Adamlarının katkılarını bekliyor

İLETİŞİM:

Hüseyin Alamanoğlu-Taşkıran Muhtarı-0 535 5079721

İdris Hacımahmutoğlu-Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu Müdürü-0 538 9405301

Hüseyin Bulut-Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu Müdürü-0 532 3467083



İlginizi Çekebilir