Taşkıran´da Durmak Yok

Taşkıran´da Durmak Yok

Taşkıran Eğitim Kurumlarında Gündüz Eğitimin Ardından Gece De Veli Ziyaretleri Devam Ediyor

TAŞKIRAN´DA DURMAK YOK

2017-2018 Eğitim Öğretim yılı tüm hızı ile devam ederken Eğitimde Lider İlçe Çaykara İlçemizde de birbirinden güzel ve de örnek etkinlikler devam ediyor.

/resimler/2017-11/2/1124547433011.jpg

Bizler de Çaykara Gündem farkı ile okullarımızdan gelen bu örnek ve de güzel haberleri sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

TAŞKIRAN EĞİTİM KURUMLARI BÜYÜLÜYOR

Okul Müdürü İdris Hacımahmutoğlu yönetiminde öğretmen ve öğrencilerimiz Taşkıran Eğitim Kurumlarında bir yandan sınavlara hazırlanıyorlar bir yandan da gerçekleştirdikleri birbirinden güzel etkinlikler ile öğrencilerimizi geleceğe hazırlama çalışıyorlar.

İDRİS HACIMAHMUTOĞLU FARKI

Okulu adeta evi gibi gören ve de sabahın ilk ışıklarından gece saat 23´e kadar tüm zamanını okula ve de öğrencilerine adayan Okul Müdürü İdris Hacımahmutoğlu bu emeklerinin karşılığını yavaş yavaş alıyor.

/resimler/2017-11/2/1125240246136.jpg

Önce öğretmenleri ile mükemmel bir ekip olmayı başaran Müdür İdris Hacımahmutoğlu daha sonra bu ekibe öğrencilerini de eklemeyi başardı ve de Okul İdaresi,öğretmen,öğrenci üçgeninde bir aile ortamı oluşturmayı başardı.

KURS VE ETÜT ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

Taşkıran Eğitim Kurumlarımızda Kurs ve ETÜT çalışmaları hız kemiyor.Hafta içi ve hafta sonu her akşam saat 20.00´a kadar okulumuzda Müdür Hacımahmutoğlu yönetiminde Branş Öğretmenlerimizin katılımları ile kurs ve ETÜT çalışmaları büyük bir hız ile devam ediyor.

SAAT 20.00 AMA OKUL DAHA BİTMEDİ

Saatlerimiz 20.00´ı gösteriyor.Normalde gün boyu 12 saat boyunca öğrencilerimiz ile yoğun bir tempo içerisinde çalışan ve de çok yorulan Müdür ve öğretmenlerimizin artık dinlenmeye çekilmeleri gerekiyor.

/resimler/2017-11/2/1125470559113.jpg

Ama yanılıyorsunuz.Taşkıran´da mesai henüz bitmedi.Okul Müdürümüz İdris Hacımahmutoğlu özel arabası ile öğretmenlerini arabasına koyuyor ve de öğrenci velilerinin evlerinin yolunu tutuyor.

Amaç çok basit.Okul İdfaresi,Öğretmen ve öğrenci birlikteliği ve birlikte hareket etme mantığına velilerimizi de eklemeyi hedefliyor Müdür Hacımahmutoğlu?

Öğretmenlerimiz çok yorgun.Ancak Veli evinde muhteşem sohbetin eşliğinde içilen akşam çayı öğretmenlerimizin tüm yorgunluğunu üstlerinden alıyor adeta.

/resimler/2017-11/2/1126034778173.jpg

Veli ziyaretlerinde öğretmenlerimiz velilerimize hem çocuğumuzun gelişim durumu ile ilgili bilgiler veriyor hem de velilerimizin çocuklarımıza davranış şekilleri,etkili davranış kazandırma yöntemleri ve de okul ile iletişim hakkında bilgiler eklemeyi ihmal etmiyorlar.

SAAT 23.00-ZATEN ŞURDA SABAHA NE KALDI?

Müdürümüzün sabah saat 07.de öğretmenlerimizin de 08.de okulda olmaları gerekiyor.Ve de saatler 23´ü gösterdiğinde Müdür ve öğretmenlerimiz yorgun ama çocuklarımıza karşı vicdani sorumluluklarını yerine getirmenin muhteşem huzuru içerisinde evlerinin yolunu tutuyorlar.

HACIMAHMUTOĞLU-HER ŞEY ÇOCUKLARIMÖIZIN GELECEĞİ İÇİN

/resimler/2017-11/2/1126386810094.jpg

Sabah karanlığında evinden çıkan ve de gece yarısı evine dönen Taşkıran Eğitim Kurumları Müdürümüz İdris Hacımahmutoğlu halinden son derece memnun.Hiç de şikayet etmiyor Müdürümüz.Tam aksine çok mutlu.Çocuklarımız bizim her şeyimiz diyor Müdür Hacımahmutoğlu.Onları geleceğe hazırlamak adına öğretmen arkadaşları ile birlikte bir arı gibi çalıştıklarını büyük bir keyif ile öğrencilerini geleceğe hazırladıklarını ifade eden Müdür Hacımahmutoğlu sevginin her şeyin başı olduğunu kendilerinin de öğretmen arkadaşları ile birlikte çocuklarımızı çok severek ve de onlara değer vererek çocuklarımızı geleceğe hazırlamaya çalıştıklarını sözlerine ekledi.



Anahtar Kelimeler: Taşkıran Durmak

İlginizi Çekebilir