Taşkıran´da Küçük Ebrar´dan Kocaman Davranış

Taşkıran´da Küçük Ebrar´dan Kocaman Davranış

Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu 3. Sınıf Öğrencisi Ebrar Vapurcu Okul Harçlığını Kars Sarıkamış´ta Yürüme Engelli Olan Güler Alan´a Akülü Engelli Aracı Alınması İçin Bağışladı

Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu 3. Sınıf Öğrencisi Ebrar Vapurcu büyüklere bile örnek olacak bir davranış ile herkesin gönlünü fethetmeyi başardı.

Kars İlinin Sarıkamış İlçesinde seneler önce yıldırım çarpması sonucu sakat kalan ve de yürüyemeyen 72 yaşındaki Güler Alan´ın ?Akülü Engelli Aracı? talebini televizyondan izleyen kızımız  Ebrar Vapurcu  hemen anne ve babası ile konuşarak evde kumbarasında biriktirdiği okul harçlıklarını Güler Alan´a Akülü Engelli aracı alınması için göndermeye hazır olduğunu ifade etti./resimler/2017-12/8/2127130674047.jpgAnne ve babasını ikna eden Ebrar Vapurcu bu defa durumu okulda Sınıf Öğretmeni Mücahit Topaloğlu ile paylaştı.

Mücahit Öğretmeni ile birlikte Okul Müdürü İdris Hacımahmutoğlu´nun yanına giden Ebrar Kızımız Okul Müdürümüzden de gerekli izini alarak çok anlamlı bir etkinliğin ilk adımını atmış oldu.

Kars Sarıkamış İlçesinde Yıldırım Çarpması sonucunda Yürüme yeteneğini kaybeden ve en gelli duruma gelen ve de komşularının yardımı ile geçinen 72 Yaşındaki Güler Alan´a Akülü Engelli Aracı alınması için Örnek bir etkinliğin altına imza atan Ebrar Vapurcu projesi için şimdi ise bizlerden yani yetişkinlerden yardım bekliyor.

Büyüklerim bana yardımcı olursa,Büyüklerim bana destek olurlarsa ya da en önemlisi Büyüklerimin yüreği de benim gibi pırlanta gibi ise ben bu Akülü Engelli Aracını Güler Alan´a alacağım diyor Ebrar Vapurcu Kuızımız.

Haydi Bakalım Çaykara?Haydi Bakalım Trabzon?Haydi Bakalım Karadeniz?Bakalım hangimizin yüreği Ebrar Kızımız kadar zengin.Ebrar  Kızımız elinde neyi varsa onu verdi.Okul harçlığının hepsini gönderiyor.Ve de şimdi Ebrar Kızımız o küçük yüreği ile Kocaman Bir projeye imza atmanın heyecanını yaşıyor ve de büyüklerinin ona destek olmasını bekliyor.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir