Taşkıran´da masal Tadında Bir Düğün

Taşkıran´da masal Tadında Bir Düğün

Düzce´den Taşkıran´a Gelin Geldi.

Taşkıran Mahallesinden Mehmet Ali AĞIRMAN´ın yakışıklı Mühendis Oğlu Ersan ile Düzce´den Aysun KAYIK 01 Ağustos 2015 Cumartesi Günü Taşkıran Mustafa ÖZER Ortaokulu Çok Amaçlı Salonunda gerçekleştirilen Masal tadında bir düğün ile bir ömür boyu birlikteliğe "EVET" dediler

Genç çiftlerin düğün törenine Taşkıran´ın yetiştirdiği önemli Eğitimcilerden Uzun seneler Uzungöl İlkokulunda Öğretmen Olarak görev yapan İlköğretim Müfettişi Şükrü UZUNCA ve ailesi, Düzce´den gelen gelinin yakınlarının yanı sıra Trabzon ve çevre İllerden gelen seçkin bir davetli topluluğu katıldı. Adeta insan selinin yaşandığı düğüğn töreninde düğüne katılanlar salona sığmadılar.

/resimler/2015-8/2/1344221921337.jpgDini törenin gerçekleştiği genç çiftlerin düğün töreninde ilk olarak Ramazan GÜLBAHAR Hoca tarafından Kur´an-ı Kerim Tilaveti ve Türkçe açıklaması okundu.

Daha sonra Solaklı Vadisinin önemli İlim adamlarından Emekli İmam Hatip Niyazi ALBAYRAK Hoca tarafından Kur´an ve Sünnet üzerine Evlilik Sohbeti konulu konuşma yapıldı. Davetliler tarafından büyük bir keyif ile dinlenen sobette Niyazi Hoca hem düğüne katılan Davetlilere hem de Gelin ve Damada Önemli Tavsiyelerde buılundu. Daha sonra Mehmet ALBAYRAK Hoca tarafından Kur´an-ı Kerim Tileveti gerçekleştirildi./resimler/2015-8/2/1344516141681.jpgTaşkıran Merkez Camii İmam Hatibi Cemal KURT Hoca tarafından okunan ilahiler büyük bir beğeni ile dinlendi. Yine Mehmet ALBAYRAK Hoca tarafından okunan İlahiler de katılımcılar tarafından beğeni ile dinlendi.

Programın Dini töreninin son bölümünde ise Taşkıran Merkez Camii İmam Hatibi Cemal KURT Hoca tarafından genç çiftlerin Dini Nikah kıyma ve Dua bölümü gerçekleştirildi.

Akşam yemeği ve ikram böümünün ardından ise genç çiftlerin yaş pasta kesme törenleri gerçekleştirildi. Son olarak takı töreninin gerçekleştirildiği genç çiftlerin düğün töreninde gelin ve damat ile düğüne katılanlar takı töreninin ardından bol bol resim çektirerek hayatlarının bu en önemli anını resimlerle yaşatmış oldular.

Bizler de Çaykara Gündem Ailesi olarak Ömürlerrinin en anlamlı,en güzel ve de en doğru kararlarını veren Sevgili Ersan & Aysun AĞIRMAN çiftini bu anlamlı ve güzel kararlarından dolayı tebrik ediyor,genç çiftlerimize sağlık,mutluluk ve de başarı dolu uzun bir yaşam diliyoruz.

Haber: Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi

 



İlginizi Çekebilir