Taşkıran'da Atatürk Haftası Etkinliği

Taşkıran

10-16 Kasım Atatürk Haftası dolayısı ile Taşkıran Eğitim Kurumlarında çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi.

Hafta boyunca sınıflarda derslerde Atatürk Haftası dolayısı ile Haftanın önemine uygun ders ve etkinlikler gerçekleştirilirken sınıf ve okul panoları da Atatürk Haftasına uygun olarak düzenlendi.

Taşkıran Eğitim Kurumlarında Atatürk Haftası ile ilgili resmi tören ise 10 Kasım 2021 Çarşamba günü okulun toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Programa Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu Müdürü İdris Hacımahmutoğlu,Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Bulut,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çamlıbel Muhtarı Abdullah Kulaç ile vatandaşlar,öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

GÜNÜN ÖNEMİNİ BELİRTEN KONUŞMA

10 Kasım ve Atatürk´ü Anlamak temalarının işlendiği günün anlam ve önemini ifade eden konuşma Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu Müdürü İdris Hacımahmutoğlu tarafından gerçekleştirildi.

ÖĞRENCİ ŞİİRLERİ

Programda 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü ve 10-16 Kassım Atatürk Haftası ile ilgili olarak öğrenciler tarafından çeşitli şiirler okundu.

FOTOĞRAF GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

Öğrenciler tarafından hazırlanan ve Atatürk´ün yaşamından çeşitli kesitlerin her aldığı fotoğraf gösterisi büyük bir dikkat edildi.

10 KASIM ORATORYOSU BÜYÜLEDİ

Öğrenciler tarafından hazırlanan 10 Kasım Oratoryosu sunumu büyük bir başarı ile sahneye konuldu.Öğretmenler Ayşe Songül Akyüz ile Yeşim Aydın  yönetimindeki Öğrenciler Şiir,Şarkı ve Özlü Sözlerden oluşan Oratoryo sunumunu büyük bir başarı ile sahneye koyarken hem arkadaşlarından hem de misafirlerden büyük bir alkış almayı başardılar.

 ATATÜRK´ÜN HAYATINI ANLATAN VİDEO

Programın son bölümünde ise Öğretmen ve Öğrenciler tarafından hazırlanan ve Atatürk´ün yaşam öyküsünün anlatıldığı video gösterimi büyük bir başarı ile gerçekleştirildi.

DÜNYA LİDERLERİNİN ATATÜRK HAKKINDAKİ SÖZLERİ

Taşkıran Eğitim Kurumları  Öğrencileri tarafından Dünya Liderlerinin Atatürk Hakkındaki Sözleri ile ilgili hazırlanan Sunum Büyük bir ilgi ile izlendi.

ATATÜRK´ÜN EN SEVDİĞİ ŞARKILAR

Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´ün en sevdiği şarkılar programda öğrenciler tarafından okundu.

Birbirinden güzel Şarkıları Profesyonel bir Sanatçı Sahne Performansı ile mükemmel bir şekilde seslendiren öğrencilerin bu muhteşem performansı ayakta alkışlandı



İlginizi Çekebilir