Taşkıran'da Ayı Keçiyi Parçalayıp Yedi

Taşkıran

Çaykara Taşkıran Mahallesinde gece saatlerinde ahırın kapısını kırıp içeri giren ayı içerde bulunan 4 keçiden birini boğarak telef etti.

Edinilen bilgiye göre, Çaykara Taşkıran mahallesinde Melek Kılıçarslan’a ait 4 katlı apartmanın alt kısmında bulunan ahırın asma kilidini kıran ayı içeri girdi. Ahırdaki 4 keçiden en büyük olanını telef ettikten sonra aynı kapıdan evin aşağısında bulunan fındıklık alana sürükledi.  Bu arada komşular tarafından duyulan sesler üzerine ev sahibine haber verildi. Gece saatlerinde Ahıra inen Melek Kılıçarslan en büyük keçiyi ahırda bulamayınca büyük şok yaşadı. Bu arada Mahalle muhtarı Hüseyin Alamanoğlu tarafından gece saatlerinde Jandarmaya haber verildi. Olay yerine gelen Jandarma tutanak tutarak olay yerinden ayrıldı. 

Sabah saatlerinde yaptıkları aramalarda keçiyi fındıklık alanda parçalanmış şekilde bulunca şok olduğunu ifade eden Melek Kılıçarslan,” Keçileri 20 gün önce aldık, evimiz merkezi bir yerde böyle bir olayı yaşadığımız için çok üzgünüm”, dedi. 



Anahtar Kelimeler: Taşkıran' Keçiyi Parçalayıp

İlginizi Çekebilir