Taşkıran'da Her Öğrencinin Bir Meyve Fidanı Var

Taşkıran

Taşkıran Eğitim Kurumları tarafından Senin De Dikili Bir Ağacın Olsun Projesi kapsamında Okul bahçesine her öğrenci tarafından Fidan Dikimi etkinliği gerçekleştirildi.

Taşkıran Eğitim Kurumları yönetici,öğretmen ve öğrencilerinden örnek davranış.Öğrenciler Öğretmenleri rehberliğinde maskeli ve sosyal mesafe kuralına uygun olarak Okul Bahçesine meyve ve Çam fidanı diktiler.

Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu Ana okulu ve İlkokulu ile Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri okul bahçesinin çeşitli bölümlerine çeşitli meyve ağacı fidanı diktiler.

Okul Müdürleri İdris Hacımahmutoğlu ile Hüseyin Bulut ve öğretmenlerin de katıldıkları meyve fidanı dikme töreninde özellikle yaşı küçük olan öğrencilere meyve fidanı dikme konusunda yönetici ve öğretmenleri rehberlik yaptılar.

Meyve fidanı dikimi esnasında öğrencilere kendi fidanlarını ve arkadaşları tarafından dikilen fidanları bakma ve büyütme sorumluluğu da yüklendi.Her öğrencinin kendi meyve fidanına bakma ve büyütme sorumluluk ve alışkanlığı kazanması için duyarlı olmaları istendi

Dikmiş oldukları meyve fidanlarından dolayı çok mutlu olan öğrenciler her teneffüste fidanlarının yanına koşarak meyve fidanlarına gözleri gibi bakıyor.

Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlk Okulu  Müdürü İdris Hacımahmutoğlu, öğrencilere doğa sevgisini aşılamak, tabiatın ve ağacın önemini vurgulamak için ’ağaç yaşken eğilir’ mantığı ile bu etkinliği gerçekleştirdiklerini ve bu tarz etkinliklerin okullarında bundan önce olduğu gibi bundan sonra da  devam edeceğini vurguladı.



Anahtar Kelimeler: Taşkıran' Öğrencinin Meyve Fidanı

İlginizi Çekebilir