Taşkıran'da KIzılay Haftası Etkinlikleri

Taşkıran

Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu 29 ekim 4 kasım Kızılay Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik düzenledi.

Kızılay Haftası dolayısı ile okulda Kızılay ve Kızılay tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili çeşitli uygulamalı eğitim ve dramatize etkinlikleri gerçekleştirildi.

Okulumuzda kızılay ile ilgili Okul Sunumları gerçekleştirildi., öğrencilere Kızılay ile ilgili çeşitli Videolar izletildi, Öğretmenlerin rehberliğinde Kızılay Marşları öğrenciler ile birlikte seslendirildi, Okul ve Sınıf Panolarına Kızılay ve Kızılay Haftası ile ilgili çeşitli Afişler asıldı, Okul İdaresi ve öğretmenler tarafından Öğrencilere Kızılay ile ilgili çeşitli Broşürler dağıtılarak öğrencilerin bu boroşürler aracılığı ile Kızılay’ı tanımaları sağlandı ve öğrencilerin bu broşürleri ailelerine ulaştırarak ailelerin de Kızılay ile ilgili bilgi sahibi olmaları sağlandı.

Bunun yanı sıra Öğrencilere Kızılay ile ilgili  İlk Yardım Bilgileri teorik olarak anlatıldı ve uygulamalı eğitim gerçekleştirildi..

Doğal afetlerden zarar gören insanlara destek olabilmek anlamında okulda bir temsili  çadır kuruldu, temsili olarak hastahane ve aşhane kurularak yaralılar tedavi edildi ve yemek dağıtımı gerçekleştirildi..

Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu Müdürü İdris Hacımahmutoğlu gerçekleştirilen etkinlikler ile ilgili şu ifadelere yer verdi.

Okul olarak öğrencilerimiz Akademik anlamdaki başarılarının yanı sıra sosyal,kültürel ve sportif anlamdaki etkinliklerine çok büyük bir önem vermekteyiz.

Bu anlamda Belirli Gün ve haftaların kutlanması anlamında öğretmen arkadaşlarımız ile çok büyük bir özveri ile çalışmaktayız.

Bu anlamda 29 Ekim 4 Kasım Kızılay Haftasını öğrencilerimiz için fırsata çevirerek gerçekleştirdiğimiz bir çok etkinlik ile Kızılay’ tanıtmaya çalıştık.

Bu anlamlı Organizasyonda emeği geçen yönetici ve öğretmen arkadaşlarıma okulum adına teşekkür ederim.



İlginizi Çekebilir