Taşkıran'da Merve Öğretmen Öğrencilerini Bekliyor

Taşkıran

Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu birinci sınıf öğretmeni Merve Kara Bayçelebi’nin öğrencileri için yaşadığı tatlı heyecanı sizlerle paylaşıyoruz.

Her zaman söyleriz.Öğretmen çocuğun dünyasıdır.Öğretmenin sınıfında öğrencileri ile birlikte yaşamış olduğu o tatlı heyecanın hiçbir tarifi yoktur diye. 2021 20—Eğitim Öğretim yılı 6 Eylül 2021 Pazartesi sabahı başlıyor. Pazartesi sabahı ilk ders zili çalacak ve Ülkemizde milyonlarca öğrenci yaklaşık 2 senedir hasret oldukları okullarına,öğretmenlerine ve arkadaşlarına kavuşacak.

Eğitimin en önemli temel yapı taşı öğretmenler de çok büyük bir heyecan içinde 6 Eylül tarihini bekliyor öğrencilerine kavuşabilmek için.

Bu gün o heyecanlardan bir tanesini paylaşacağız sizlerle…

Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu 1. Sınıf Öğretmeni Merve Kara Bayçelebi…2021-2022 Eğitim öğretim yılında okulda birinci sınıfı okutacak Merve Öğretmen…

Öğrencilerine hijyen bir sınıf hazırlayabilmek için günlerdir hummalı bir çalışma içinde Merve öğretmen.Sınıfta öğrencilerin ellerini değebilecekleri her yer sınıf öğretmeni tarafından büyük bir itina ile dezenfekte edildi.Öğrencilerin ellerini dezenfekte edecekleri dezenfektanlar öğrenci masalarının üzerine yerleştirildi.

Kendi elleri ile büyük bir itina ile ütülediği sıra örtülerini her öğrencinin sırasının üzerine yerleştirmiş Merve Öğretmen.Sınıfının oturma düzenini hazırladı.Sınıf panolarını öğrencilerin ilgisini çekecek bir şekilde büyük bir itina ile hazırladı Merve öğretmen.

Ve sınıfını bir gelin gibi süsledi.Balonlar ile renkli kurdeleler ile sınıfını adeta çiçek bahçesine çevirmiş Merve Öğretmen.Her öğrencinin ders kitapları sırasının üzerine Merve Öğretmen tarafından yerleştirilmiş.

Öğrencileri için Covit 19 ile ilgili tüm tedbirleri aldı Merve Öğretmen.Sadece bununla da yetinmedi.Okul Müdürü İdris Hacımahmutoğlu ile birlikte öğrencileri için Sürpriz hediyeler de hazırladı Merve öğretmen.Pazartesi günü Öğrencilerini sürpriz hediyeler ile karşılayacak.

Evet 6 Eylül 2021 Pazartesi sabahı yeni Eğitim Öğretim Yılı başlıyor.Ülkemizin her tarafında yüz binlerce öğretmen,milyonlarca öğrencisi ile buluşabilmek için Pazartesi sabahını bekliyor.Her öğretmenin evinde bu tatlı heyecan ve bu tatlı öykü yaşanıyor.Ve de bizler bu gün Çaykara Gündem farkı ile o yüz binlerce öyküden sadece bir tanesini paylaştık sizlerle.



Süleyman Kayganacı
3.09.2021 23:04:56
6 Eylül'de açılacak, ay bitmeden maalesef tekrar kapanacak.

İlginizi Çekebilir