Taşkıran'da Mevlid-i Nebi Programı

Taşkıran

Mevlid-i Nebi Haftası Münasebeti ile Taşkıran Eğitim Kurumları tarafından O'nun Ailesi Sevgi Doluydu,Ya Senin? İsimli Mevlid-i Nebi Anma Programı gerekleştirildi.

Mevlid-i Nebi Haftası Münasebeti ile Taşkıran Eğitim Kurumları tarafından ONUN AİLESİ SEVGİ DOLUYDU.YA SENİN? İsimli Mevlid-i Nebi Anma Programı gerekleştirildi.

22 Ekim 2021 Cuma Günü Taşkıran Eğitim Kurumları Spor Salonunda gerçekleştirilen Etkinliğe Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çamlıbel Muhtarı Abdullah Kulaç, Taşkıran Mahalle Muhtarı Hüseyin Alamanoğlu  ile Veliler,Öğretmen ve Öğrenciler katıldılar.

ALTIN PAYI ÖĞRETMENLERİMİZİN

Hazırlanan her Programda en büyük emeği harcayan Fedakar Öğretmenler Taşkıran Eğitim Kurumları tarafından hazırlanan Mevlid-i Nebi Programının da en büyük Emek Sahipleri olmayı başardılar.

Taşkıran Eğitim Kurumları öğretmenleri Ayşe Songül Aydınlı ve Büşra Hanım yönetiminde  Öğrencileri ile birlikte hazırlamış oldukları muhteşem bir program ile kocaman bir alkışı hak ettiler.

İSTİKLAL MARŞI VE SAYGI DURUŞU

Mevlid-i Nebi Programı Şehitlerimiz için 1 dakikalık Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

KUR´AN-I KERİM TİLAVETİ

Taşkıran Eğitim Kurumları Öğrencileri Muhammet Kulaç tarafından Kur´an-I Kerim Tilaveti gerçekleştirildi.

GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİNİ BELİRTEN KONUŞMA

Programda Peygamber Efendimiz Hz.Muhammed(SAV)´in  Doğum Günü Anma Programı ile ilgili Açılış Konuşması Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Bulut tarafından gerçekleştirildi

SİNEVİZYON GÖSTERİSİ

Matematik Öğretmeni Büşra Hanım tarafından Mevlid-i Nebi Programı için hazırlanan Muhteşem Sinevizyon gösterisi büyük bir ilgi ile izlendi.

İLAHİ GRUBUNDAN İLAHİLER

Taşkıran Eğitim Kurumları İlahi Grubu tarafından okunan birbirinden güzel ilahiler keyifle dinlendi.

ÖĞRENCİ ŞİİRLERİ

Mevlid-i Nebi Haftası ile ilgili olarak öğrenciler tarafından Haftanın önemine uygun olarak çeşitli şiirler okundu.

OROTORYO GÖSTERİSİ

Taşkıran Eğitim Kurumları 8. Sınıf Öğrencilerinden oluşan Öğrenci Grubu Muhteşem bir Oratoryo Gösterisi ile Davetlilere muhteşem dakikalar yaşattılar



Anahtar Kelimeler: Taşkıran' Mevlid- Programı

İlginizi Çekebilir