Taşkıran'da Okuma Bayramı

Taşkıran

Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulunda birinci sınıfta okuyan öğrencilerin tamamının okumaya başlaması sebebi ile Okuma Bayramı etkinliği gerçekleştirildi.

2021-2022 Eğitim Öğretim yılının başlaması ile birlikte sınıf öğretmenleri Merve Kara Bayçelebi ile birlikte okul ile tanışan Taşkıran Mahallesinin mink yumurcakları öğretmenleri ile birlikte yaklaşık 4 aylık planlı bir çalışma temposunun ardından okuma yazmaya başladılar.

Öğrencilerin tamamının okuma yazmaya başlaması sebebi ile okulda Okuma Bayramı organizasyonu gerçekleştirildi.Organizasyona Okul Müdürü İdris Hacımahmutoğlu ile öğrenci velileri ve öğrenciler katıldılar.

Etkinlikte öğretmenin çocuğun hayatı olduğunu ifade eden Okul Müdürü İdris Hacımahmutoğlu çocuğun her şeyin ilkini önce anne babadan sonra öğretmenden öğrendiğini,öğretmenin çocuğun hayatını ve geleceğini usta  ve maharetli elleri ile yoğurarak şekillendirdiğini bu anlamda özellikle ilkokul 1. Sınıfın çocuklarımızın geleceği için son derece önemli olduğunu,bu anlamda Sınıf Öğretmenleri Merve Kara Bayçelebi’ye öğrencilerine vermiş olduğu emek ve katkılardan dolayı minnet borçlu olduklarını ifade etti. Taşkıran Okuma Bayramı gerçekleştirilen çeşitli etkinliklerin ardından sona erdi.



Anahtar Kelimeler: Taşkıran' Okuma Bayramı

İlginizi Çekebilir