Taşkıran'da Tableti Olmayan Öğrenci Kalmadı

Taşkıran

Taşkıran Eğitim Kurumları tarafından başlatılan “Her İhtiyaçlı Öğrenciye Bir Tablet Bağışı” kampanyası ihtiyaç sahibi olan tüm öğrencilere birer tablet temini gerçekleştirilerek tamamlandı.

Taşkıran Eğitim Kurumları tarafından başlatılan “Her İhtiyaçlı Öğrenciye Bir Tablet Bağışı” kampanyası ihtiyaç sahibi olan tüm öğrencilere birer tablet temini gerçekleştirilerek tamamlandı.

Taşkıran Hüseyin Vehbi Fettahoğlu İlkokulu Müdürü İdris Hacımahmutoğlu ve Taşkıran İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Hüseyin Bulut tarafından başlatılan kampanyaya iki okulun Okul Aile Birliği Başkanları Çamlıbel Muhtarı Abdullah Kulaç ile Hikmet Ağırman ve Taşkıran Muhtarı Hüseyin Alamanoğlu ile Çambaşı Muhtarı Sabahattin Sezer  de destek verdi.

Yaklaşık bir ay önce başlayan kampanya kapsamında Okul İdareleri tarafından tablet ihtiyacı olan öğrenciler tespit  edildi. Çaykara İlçe milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali’nin de destek verdiği kampanyaya Ülkemizin değişik yerlerinde bulunan Hayırsever İş Adamlarından destek geldi.

Bir ay içinde öğrencilerin tablet ihtiyaçları tamamlanan Taşkıran Eğitim Kurumlarında tablet ihtiyacı olan öğrenciler velileri ile birlikte okula davet edildiler ve maskeli bir şekilde sosyal mesafe kuralına uygun olarak öğrencilere tabletleri teslim edildi.

Taşkıran Eğitim Kurumları Müdürleri İdris Hacımahmutoğlu ve Hüseyin Bulut ortak bir açıklama yaparak gerçekleştirmiş oldukları kampanyaya destek veren tüm hayırsever İş adamlarına teşekkür ettiler.

İşte Müdür Hacımahmutoğlu ve Müdür Bulut’un açıklamaları;

Taşkıran Eğitim Kurumlarında başlattığımız her ihtiyaçlı öğrencimize bir tablet desteği kampanyamıza katkı sağlayan tüm hayırseverler İŞ Adamlarımıza, kampanya sürecinde desteğini esirgemeyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Ahmet Çamurali  'ye, Okul Aile birliği başkanlarımız Sn. Hikmet Ağırman  ve Sn Abdullah Kulaç' a, Mutarlarımız Sn. Hüseyin Alamanoğlu ve Sebahattin Sezer'e diğer mahalle muhtarlarımıza,  Arsin'li iş adamlarından İstanbul Bakkallar Odası Başkanı Sn. İsmail Keskin  'e, MSK Denetim Ve Müşavirlik sahibi Mali Müşavir  Sn. Mesut Keskin ,' e,  Sn. Erol Aktaş' a, Sn. Nihat Aktas 'a, Sn. Kemal Çolak' a, Sn. Resul Sinaci 'ya, Sn. Bahattin Kaya, ya, Sn. Yusuf Aktaş' a, Sn. Hamdi Çolak 'a, Sn. Bilal İş’ e Sn. Began Yıldız kardeşlerime Çaykara Taşkıran Eğitim Kurumları adına, Şahsımız, öğretmenlerimiz  ve geleceğimizin göz bebeği, yüz akları olan, tüm öğrencilerimiz adına şükranlarımı sunuyoruz. İyi ki varsınız



İlginizi Çekebilir