TBMM Başkanı Mustafa Şentop Çaykara'da

TBMM Başkanı Mustafa Şentop Çaykara

TBMM Başkanı Mustafa Şentop,TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun babasının cenazesi dolayısı ile Çaykara’ya geldi.

12 Ocak 2023 Perşembe Günü Karaçam Mahallesinde kılınan cenaze töreni için Trabzon’a gelen TBMM Başkanı Mustafa Şentop ile birlikte Milli Eğitim Bakanlarından ve Milli Savunma Bakanlarından Giresun Milletvekili İsmet Yılmaz da Çaykara’ya geldi.

Meclis Başkanı Mustafa Şentop,Karaçam Mahallesinde Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, ,AK Parti Giresun Milletvekili İsmet Yılmaz,Trabzon İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Adem Şen,Trabzon Milletvekillerinden Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zoruloğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu ,Dernekpazarı Kaymakamı Anıl Adıgüzel,Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,Dernekpazarı Belediye Başkanı Dr Mehmet Aşık,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ile birlikte TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nu evinde ziyaret ederek baş sağlığı dileklerini ilettiler.

TBMM Meclis Başkanı Mustafa Şentop ve Protokol üyeleri,Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel’i makamında ziyaret ettiler.

1983 YILINDAN SONRA BİR İLK

TBMM Başkanı Mustafa Şentop’un cenaze dolayısı ile Çaykara İlçesini ziyaret etmesi ile 40 yıl sonra TBMM Başkanı Çaykara İlçesine gelmiş oldu.

En son 1983 Yılında Dönemin TBMM Başkanı Necmettin Karaduman tarafından Çaykara İlçesine bir ziyaret gerçekleştirmişti. 



Anahtar Kelimeler: Başkanı Mustafa Şentop Çaykara'

İlginizi Çekebilir