TBMM Başkanı Mustafa Şentop'tan Çaykara Kaymakamı Güzel'e Ziyaret

TBMM Başkanı Mustafa Şentop

TBMM Başkanı Mustafa Şentop ,cenaze için geldiği Çaykara İlçesinde Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel’i makamında ziyaret etti.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop,TBMM Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu’nun babası Ahmet Kumbuzoğlu’nun vefatı nedeni ile Çaykara İlçesine geldi.

12 Ocak 2023 Perşembe günü ikindi namazına müteakip Karaçam Mahallesinde kılınan cenaze namazına katılan Meclis Başkanı Mustafa Şentop Karaçam Mahallesi dönüşünde Çaykara Kaymakamı Muhammet  Güzel’i makamında ziyaret etti.

TBMM Başkanı Şentop’un Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel’i ziyaretine Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, ,AK Parti Giresun Milletvekili İsmet Yılmaz,Trabzon İl Jandarma Alay Komutanı Tuğgeneral Adem Şen,Trabzon Milletvekillerinden Ayşe Sula Köseoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zoruloğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti İl Başkanı Sezgin Mumcu ile Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok katıldılar.

TBMM Başkanı Şentop’u Çaykara Kaymakamlığında Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ile Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok karşıladılar.

Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyaret esnasında Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel tarafından Meclis Başkanı Mustafa Şentop’a Çaykara İlçesi ile ilgili Genel anlamda bilgi verildi.

Ziyaret esnasında Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından ise Çaykara İlçesinde devam etmekte olan proje ve çalışmalar ile ilgili Meclis Başkanı Mustafa Şentop’a bilgi verildi.

Ziyaret esnasında TBMM Başkanı Mustafa Şentop Çaykara İlçesinin özellikle Eğitim Öğretim alanında örnek ve farklı bir İlçe olduğunu ifade ederek Başta Kaymakam Muhammet Güzel,Belediye Başkanı Hanefi Tok,İlçe Milli Eğitim Müdürfü Ahmet Çamurali, ve emeği geçen tüm Eğitim çalışanlarına teşekkür etti.



İlginizi Çekebilir