Tektaş ve Baget Kolyelerin İhtirası

Tektaş ve Baget Kolyelerin İhtirası

​​​​​​​Tektaş kolyeler herkesin vazgeçilmez parçalarından olmuştur. Bunu çok iyi bilen Ariş sizlere harika, karşı konulamaz ihtiraslı duruşuyla Tektaş kolyeler sunuyor.

Tektaş kolyeler herkesin vazgeçilmez parçalarından olmuştur. Bunu çok iyi bilen Ariş sizlere harika, karşı konulamaz ihtiraslı duruşuyla Tektaş kolyeler sunuyor. Tüm saflığıyla asla modası geçmeyecek olan Tektaş kolyelerin en güzelleri Ariş mağazalarında. Tektaş kolyelerin yanında göz kamaştırmasıyla herkesi kolaylıkla büyüleyen Baget Kolyeler ’de stilinizle beraber bulunduğunuz ortamda parlayacaksınız.

Tektaş Kolyelerin İhtirası

Ariş etkileyici ve karşı konulamaz pırlanta tektaş kolyelerle sizlerin güzelliğiniz güzellik katmayı hedefliyor. Sadelik ve İhtişamın bir araya gelmesiyle oluşturulan rlanta kolyeler hem sadeliği seven kadınları hem de gösterişi seven kadınların vazgeçilmez parçası olacak. Pırlanta kolyelerin pırıltısı sevdiğinizi de hayran bırakacak. Sevdiğinize gönül rahatlığıyla pırlanta kolye alarak onları etkileyip, aşkınızı kuvvetlendirin. Ariş sizlere en uygun fiyatlarla ve en şık tarzlarıyla sunuyor. Bu şık pırlanta kolyeler ve fiyatları;

  • 0.20 Karat Pırlanta Tek Taş Kolye (PT400553): 4,496 TL
  • 0.10 Karat Pırlanta Tek Taş Kolye (PDT00230-0022): 1,998 TL
  • Pırlanta Tek Taş Kolye (PTS00385-0039): 1,598 TL
  • Pırlanta Prenses Fantezi Kolye (PT400540-0001): 7,692 TL

Daha fazla Pırlanta Tektaş Kolyeler için Ariş Mağazaları ya da internet adresinden bakabilirsiniz.

Baget Kolyelerin İhtirası

Güzelliği ve ışıltısıyla uzaklardan kendisine hayran bırakan pırlanta baget kolyeler ile bulunduğunuz ortamda göz kamaştırabilirsiniz. Bunun için Pırlanta Baget Kolyeleri tercih edin. Birbirinden şık, gösterişli, ihtişamlı tasarımlarıyla girdiğiniz her ortamda gözleri üzerinize çekebilirsiniz. Güzelliğinizin yanında baget kolyelerle güzellik katabilirsiniz. Ayrıca bu kolyeleri sevdiklerinize en özel günlerinde hediye edebilirsiniz. Şık tarzıyla her yaşa uyan baget kolyelerden bazılarının fiyatları;

  • Pırlanta Fantezi Kolye (PDF05875): 4,096 TL
  • Pırlanta Fantezi Baget Kolye (PDF06089): 3,297 TL
  • Pırlanta Fantezi Baget Kolye (PDF05867-0001): 10,490 TL
  • Pırlanta Fantezi Baget Kolye (PDF06457): 5,594 TL

Daha çok Pırlanta Baget tarzı kolyeleri Ariş’in https://www.arispirlanta.com/ internet adresinden inceleyebilirsiniz. Oradan Online Canlı Destek ile merak ettiklerinizi sorabilme imkanınız da var. Ayrıca site içerisinde güvenli ödeme yaparsınız böylece içiniz rahat olur. Özel şık paketlemesiyle, kargo ücreti ödemeden sipariş verdiğiniz şık kolyeniz kapınıza kadar gelir. Ürünü değiştirmek isterseniz ya da iade etmek isterseniz size teslim edildiği tarihten itibaren gün içinde yapabilirsiniz.



Anahtar Kelimeler: Tektaş Baget Kolyelerin İhtirası

İlginizi Çekebilir