Temel Şimşek Başkan Yardımcısı

Temel Şimşek Başkan Yardımcısı

Çaykara Belediye Başkan Yardımcılığına Çaykara´lı İş adamı Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Temel Şimşek Görevlendirildi.

Çaykara Belediye Başkan Yardımcılığına Çaykara´lı İş adamı Çaykara Belediyesi Meclis Üyesi Temel Şimşek Görevlendirildi.

31 Mart 2019 Tarihinde ger5çekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK PARTİ´den Çaykara Belediyesi Meclis Üyeliğine seçilen Temel Şimşek Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi./resimler/2019-7/8/1715429362385.jpgBelediye Meclis Üyesi Temel Şimşek Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından 5393 Sayılı Belediye kanununun 49. Maddesi uyarınca Çaykara Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi.

BAŞKAN YARDIMCISI ŞİMŞEK´İ TANIYALIM

Çaykara Belediye Başkan Yardımcılığına getirilen Temel Şimşek 1968 Yılında Çaykara İlçemizde doğdu.Çaykara İmam Hatip Lisesi ya da Günümüzdeki İsmi İle Çaykara Şehit6 Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesinden mezun oldu.

İş Adamı olarak uzun süre Çaykara insanımıza hizmet veren Başkan Yardımcısı Temel Şimşek toplumda Sosyal Yönü çok kuvvetli bir insan olarak tanınıyor.

2008-2018 Döneminde 10 yıl Ak Parti Çaykara İlçe Başkanlığı görevini yürüten Başkan Yardımcısı Temel Şimşek 31 Mart 20019 tarihinde gerçekleştirilen Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde AK PARTİ´den Beledi,ye Mecli,s Üyesi seçildi.

Çaykara İlçemizde Esnaf olarak Hayatına devam eden Başkan Yardımcısı Temel Şimşek Çaykara İlçemizin en sevilen İş Adamlarından bir tanesi olarak göze çarpıyor.

Evli ve üç çocuk babası olan Başkan Yardımcısı Temel Şimşek´e yeni görevinde Başarılar Diliyoruz.

www.caykaragundem.com

 



hasan özbay
9.07.2019 11:37:33
ülkenin kanayan yarası liyakat sorunu yine karşımıza çıktı

İlginizi Çekebilir