Temsili Kaymakam Dinçer Çaykara'ya Okul İstiyor

Temsili Kaymakam Dinçer Çaykara

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel,koltuğunu geçici olarak Zeki Bilge İlkokulu 1. Sınıf Öğrencisi Yağmur Nas Dinçer’e emanet etti.

Kaymakam Muhammet Güzel Makam Aracını İlçemiz Koldere Mahallesine göndererek Temsili Kaymakam Yağmur Nas Dinçer’i evinden aldırdı.Hükümet Konağı girişinde Temsili Kaymakam Dinçer’i kapıda karşılayan Kaymakam Muhammet Güzel,Temsili Kaymakama makam odasına kadar refakat etti.

Temsili Kaymakam Yağmur Nas Dinçer’e Kaymakamlık Koltoğunu emanet eden Kaymakam Muhammet Güzel daha sonra Çaykara İlçesinde Eğitim Öğretim alanında gerçekleştirilen çalışmalar hakkında temsili Kaymakama bilgi verdi.

Temsili Kaymakam Yağmur Nas Dinçer’in Kaymakam Güzel’den ilk talebi Zeki Bilge İlkokulu binasının yeniden yapılması oldu.Okulun ihtiyaçlarına cevap vermediğini ifade eden Temsili Kaymakam Dinçer,daha rahat bir ortamda eğitim görebilecekleri yani bir bina talebinde bulundu.Kaymakam Muhammet Güzel ise Temsili Kaymakam Dinçer’in bu talebine okul yapımı sürecinin devam ettiğini,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun konuyu yakından takip ettiğini ve en kısa zamanda bu sorunu çözüme kavuşturacaklarını ifade etti.

Mahallelerinde ve okulun bahçesinde yeteri kadar çocuk parkı bulunmadığını ifade eden Temsili Kaymakam Yağmur Nas Dinçer Kaymakam Güzel’den bu konuda destek talebinde bulundu.Kaymakam Muhammet Güzel ise konu ile derhal ilgileneceğinin sözünü verdi.

Zeki Bilge İlkokulu ile Zeki Bilge Ortaokulunun birlikte aynı bahçeyi kullandığını ve aynı bahçede oyun oynadıklarını ifade eden Temsili Kaymakam Yağmur Nas Dinçer,sadece kendi arkadaşları ile frahat bir şekilde oyun oynayabilecekleri ayrı bir bahçe talebinde bulundu.Kaymakam Muhammet Güzel ise yeni yapılması planlanan Okul Binası ile bu sorunun ortadan kalkacağını ifade etti.

Daha sonra Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ile Temsili Kaymakam Yağmur Nas Dinçer Kaymakamlık Makam aracı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının yapılacağı Çaykara İlçe Stadyumuna birlikte geçtiler ve öğrenciler ile vatandaşların bayramlarını birlikte kutladılar.Ayrıca tören alanında yan yana oturdular.



İlginizi Çekebilir