Teşekkürler Çocuklar

Teşekkürler Çocuklar

Çaykara Merkez Zeki Bilge İlkokulu Futbol Takımı Trabzon´da düzenlenen Final Müsabakalarında üstün bir performans ortaya koymasına rağmen ilk dört takım arasına ismini yazdıramadı.

Çaykara Merkez Zeki Bilge İlkokulu Futbol Takımı Trabzon´da düzenlenen Final Müsabakalarında üstün bir performans ortaya koymasına rağmen ilk dört takım arasına ismini yazdıramadı.

TRABZONSPOR ORGANİZE EDİYOR

Trabzon Spor Futbol Takımımız tarafından organize edilen ve de bu sene 36 Takımın katılımları ile gerçekleştirilen turnuvada Grup müsabakaları Mayıs ayında oynanmış ve de Grup Müsabakalarında rakiplerini elemeyi başaran 8 takım Final Grubuna kalmaya hak kazanmıştı./resimler/2018-6/6/1139034721146.jpgİlçemiz Zeki Bilge İlkokulu da Grup Müsabakalarında oynadığı 3 karşılaşmayı da kazanarak Grup Lideri ünvanı ile Final Grubuna kalmış ve de son 8 takım arasına ismini yazdırmayı başarmıştı.

FİNAL GRUBU MÜSABAKALARI

Final Grubu müsabakaları 5 Haziran 2018 Salı Günü Trabzon Spor Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi Spor Tesislerinde gerçekleştirilen müsabakalar ile tamamlandı.

Ekibimiz Turnuvadaki ilk karşılaşmasında Akçaabat Merkez İlkokulu ile karşılaştı.Profesyonel Futbol Müsabakalarını aratmayacak çekişmede geçen müsabakayı Ekibimiz 1-0 kaybetti.

İkinci maçında Trabzon Merkez Yavuz Selim İlkokulu ile karşı karşıya gelen Zeki Bilge İlkokulumuz zevkli ve çekişmeli geçen müsabakadan 1-1´lik beraberlik ile ayrıldı.

Final Grubundaki son maçında Trabzon Merkez Hasan Ali Yücel İlkokulu ile karşı karşıya gelen Ekibimiz Final havasında geçen ve de Finale çıkma yolunda tabiri caiz ise nefeslerin tutulduğu bu karşılaşmayı tıpkı bir Süper Lig Müsabakası havasında oynayarak rakibine 2-1 kaybetti ve de Finale çıkma şansını yakalayamadı.

BÜYÜK BİR BAŞARI

Çaykara Merkez Zeki Bilge İlkokulu Öğrencilerimizi Yöneticilerimizi ve de tabi ki Çaykara İlçemize yeni bir zafer yaşatmak için emek veren,alın teri döken tüm öğrencilerimizi Çaykara Halkı adına tebrik ediyoruz.

Bir Eğitimci gözü ile bana  göre Öğrencilerimizin Trabzon İlimizde elde etmiş oldukları başarı gerçekten de çok büyük bir başarı./resimler/2018-6/6/1138233470317.jpgBir İlçe okulunun üstelik de altyapı ve de fiziki imkan bakımından arzu edilen imkanlara sahip olmayan bir İlçe okulumuzun Trabzon Merkezde bulunan okullar ile kafa kafaya yarışması hatta birçoğunu yenmesi bana göre hiç de küçümsenemeyecek bir başarı.

Ben bu anlamda Hem Okul Müdürümüz Sayın İzzet Gönan´a hem de Çaykara İlçemize bu örnek başarıyı yaşatan Tüm Öğrencilerimize Çaykara Halkı adına teşekkür etmeyi bir görev kabul ediyorum.

Haber:Hilmi Kanık/Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Teşekkürler Çocuklar

İlginizi Çekebilir