Zeki Bilge Ortaokul Müdürü İlçemize Veda Etti

Zeki Bilge Ortaokul Müdürü İlçemize Veda Etti

İlçemiz Zeki Bilge Ortaokulu Müdürü Şükrü Kara 2019 Yılı Özür Grubu Eş Durumu atamaları sebebi ile tayininin Gümüşhane´ye çıkması sebebi ile Çaykara İlçesinden ayrılarak Gümüşhane İline gitti.

TEŞEKKÜRLER ŞÜKRÜ KARA

İlçemiz Zeki Bilge Ortaokulu Müdürü Şükrü Kara 2019 Yılı Özür Grubu Eş Durumu atamaları sebebi ile tayininin Gümüşhane´ye çıkması sebebi ile Çaykara İlçesinden ayrılarak Gümüşhane İline gitti.

/resimler/2019-2/1/1322233764255.jpg

Çaykara İlçesinde 2004 Yılında Öğretmen olarak göreve başlayan Şükrü Kara İlçemizde 15 senedir çeşitli okullarımızda Müdür ve Yönetici olarak İlçemize örnek ve gurur duyulacak hizmetler verdi.

ŞÜKRÜ KARA´YI TANIYALIM

Maçka Doğumlu olan Müdürümüz Şükrü Kara Amasya Atatürk Lisesini tamamladıktan sonra Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu.

2000 Yılında Mardin İlinde Sınıf Öğretmeni olarak göreve başlayan Müdürümüz Şükrü Kara´nın yolu 20004 Yılında Şirin İlçemiz Çaykara ile kesişti.

KÖKNAR ONUNLA HAYAT BULDU

2004 Yılında Köknar İlkokulumuzda Sınıf Öğretmeni olarak görevce başlayan Şükrü Kara bir sene sonra ise bu okulumuzda Müdür Yardımcısı olarak Yönetici kademesinde Çaykara İlçemizde Hizmet vermeye başladı.

/resimler/2019-2/1/1322477827170.jpg

2010 Yılında Okul Müdürü Hulusi Oğuz´un emekliye ayrılması sebebi ile Köknar İlkokulu ve Ortaokulunda Müdürlük Görevini üstlenen Öğretmenimiz Şükrü Kara yaklaşık 6 sene de Okul Müdürü olarak Köknar Mahallemize hizmet verdi.

ONUN DÖNEMİNDE KÖKNAR EĞİTİMDE MARKA OLDU

Okul Müdürü olarak göreve başladığı tarihten itibaren Öğretmen Arkadaşları ile birlikte oluşturduğu mükemmel bir çalışma ortamı ile Köknar Mahallemizde bulunan Öğrencilerimizi sınavlara hazırlamaya başlayan Müdürümüz Şükrü Kara´nın bu olağan üstü çabaları kısa bir süre sonra meyvesini vermeye başladı.

Yaz Tatili Kursları,Hafta sonu kursları,Hafta işçi ders dışı Eğitim Çalışmaları kapsamında gerçekleştirilen kurslar ve hafta sonu kurslarının yanı sıra gerçekleştirmiş olduğu sosyal ve kültürel etkinlikler ile bir anda Köknar Ortaokulumuzun çehresini, değiştirmeyi başaran Müdürümüz Şükrü Kara´nın bu örnek başarısı kısa bir süre sonra Akademik Başarıya da dönüştü.

/resimler/2019-2/1/1323133608961.jpg

Öğretmenimiz Şükrü Kara´nın Okul Müdürlüğü Döneminde TEOG Sınavlarında 2011,2013 ve 2014 Yıllarında Köknar  Ortaokulu  Merkezi Sistemi sınavlarında Devlet Okulları arasında Trabzon İl Şampiyonu olmayı başardı.

Trabzon İlimizde bir çok kişinin İsmini dahi bilmediği bir Köy Okulumuzun Trabzon İlimizde Şampiyonluk İpini göğüslemeyi başarması herkesin dikkatlerini Köknar Mahallesine çevirmesine neden oldu.

Gerçekten de Teknik ve Altyapı olarak arzu ettiği imkanlara sahip olamayan Çaykara İlçemizin belki de en zor şartları altında Eğitim Öğretim veren okullarımızdan bir tanesi olan Köknar Ortaokulumuzun elde etmiş olduğu bu örnek başarı Trabzon İlimizde de büyük bir gurur ve mutluluk kaynağı oldu.

Elde edilen Akademik Başarının yanı sıra sosyal ve kültürel anlamda gerçekleştirilen organizasyonlar ve sportif anlamda elde edilen Şampiyonluklar ve kupalar ile Köknar Ortaokulumuzun Eğitimde Lider ve Marka bir Okul olması sağlandı Şükrü Kara Müdürümüzün Müdürlük Döneminde.

BİR DESTAN DA ZEKİ BİLGE´DE

2015 Yılı Yönetici Atamaları sonrasında Okul Müdürü olarak Çaykara Zeki Bilge Ortaokulumuza atanan Öğretmenimiz Şükrü Kara yaklaşık bir sene sonra 2016 Yılı Sonbaharında Zeki Bilge Ortaokulumuzdaki Müdürlük Görevine başladı.

İlçemiz Zeki Bilge Ortaokulunun hem Fiziki İmkanlarının iyileştirilmesi ve gelişebilmesi hem de Akademik Anlamda Eğitimde Marka Değeri özelliğini devam ettirebilmesi anlamında yoğun bir tempo ile çalışan Okul Müdürümüz Şükrü Kara iki seneyi aşkın bir süredir yoğun bir tempo içersinde Çaykara İlçemize hizmet vermeye çalıştı.

/resimler/2019-2/1/1323470953394.jpg

Zeki Bilge Eğitim Kurumlarının en büyük eksiği olan fiziki imkan yetersizliği ve Zeki Bilge için yeni bir Okul binası inşaatının yapılabilmesi için Zeki Bilge İlkokulu Müdürümüz İzzet Gönan,Fatma Bilge Anaokulu Müdürümüz Nalan Okur Ataman,Okul Aile Birlikleri Temsilcileri,İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ahmet Çamurali ,Belediye Başkanımız Hanefi Tok ve Kaymakamımız Salih Çiğdem ile birlikte yoğun bir mesai ve enerji harcayan Okul Müdürümüz Şükrü Kara sonunda bu emeklerinin meyvesini de toplamayı başardı.

Çünkü kısa bir süre sonra önümüzdeki günlerde İlçemizdeki Zeki Bilge Eğitim Kurumları için yeni bina inşaatına başlanacak.

MASAL YARIDA KALDI

2018 Yılına kadar Şükrü Kara Hocamız için hiçbir problem görünmüyordu.Öyle diyor Şükrü Kara Hocamız:

-Hilmi Hocam diyor.11 Sene olmuştu.Eşim 11 sene sonra atandı.

Evet Öğretmendi Şükrü Kara Öğretmenimizin Eşi.Ve de evlendikten tam 11 sene sonra atanmıştı.Hem de Gümüşhane´ye atanmıştı Müdürümüzün eşi.

Aile bütünlüğü bozulmuştu Şükrü Müdürümüzün.Eşi Gümüşhane´de.Kendisi ve çocuklar ise burada Çaykara´da kalmıştı.

Bu durumda ise şartlar zorunlu olarak Şükrü Müdürümüze Gümüşhane haritasını tarif etmek zorunda kalmıştı.

Şükrü Müdürümüz de o haritayı takip ederek 2019 yılı Özür Grubu Eş Durumu Aile Birliği atamaları sonrasında tayinini Gümüşhane İlimize yaptırarak eşinin yanına gitmek zorunda kaldı.

Belki zorunlu olarak ayrılmak durumunda kaldı Şükrü Müdürümüz.Ama bizler Çaykara İlçemizde Görev yapan Öğretmen arkadaşları olarak şunu çok iyi biliyoruz.

Sevgili Şükrü Müdürümüz Çaykara İlçemizden ayrılsa da yüreği her zaman bizimle atacak ve de her fırsatta Çaykara İlçemize gelerek yine bizimle birlikte olacak.

Bizler çalışma arkadaşları olarak sadece iyi bir Okul Müdürümüzü ya da sadece iyi bir Öğretmen Arkadaşımızı tanımadık Sevgili Şükrü Kara sayesinde?Aynı zamanda çok kıymetli bir Gönül Dostu kazanmış olduk.Yüreği pırlanta gibi tertemiz mükemmel bir insan tanımış olduk Sevgili Şükrü Kara ile birlikte çalışarak.

Teşekkürler Sevgili Şükrü Müdürüm?15 Sene boyunca Çaykara İlçemize vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor Şükrü Kara Müdürümüze yeni Görev Yerinde Üstün Başarılar diliyoruz.



Anahtar Kelimeler: Teşekkürler Şükrü Kara

İlginizi Çekebilir