Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçildi

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçildi

Kırıkkale´de işadamı olarak görev yapan Çaykaralı İnşaat Mühendisi Ahmet varlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığına seçildi.

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Yönetim Kurulu Başkanı Ekrem Gök´ ün 26 Eylül 2016 tarihli istifası üzerine 30 Eylül 2016 Cuma Günü Olağanüstü toplanan Yönetim Kurulu, Başkan Ekrem GÖK´ ün İstifasını kabul etmişti. Ayrıca aynı yönetim kurulu toplantısında 03.10.2016 tarihinde Başkan Seçimi yapılmasına karar vermiştir. 

5174 Sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Yönetmeliğinin 35. Maddesine istinaden kalan süreyi tamamlamak üzere Yönetim Kurulu 03.10.2016 tarihinde Yönetim Kurulu Başkan ve Başkan Yardımcısı seçimini gerçekleştirmiştir. 

Yapılan Yönetim Kurulu Başkan seçiminde oy çokluğu ile Çaykara Yeşilalan Mahallesinden Hemşerimiz Ahmet Varlı Yönetim Kurulu Başkanı seçilmiştir. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığına ise Celal Kaplan seçilmiştir.

Kırıkkale Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen hemşerimiz Ahmet Varlı´ya yeni görevinde başarılar dileriz.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



İlginizi Çekebilir