TİSKİ Genel Müdürü Çaykara’da Muhtarlar İle Buluştu

TİSKİ Genel Müdürü Çaykara’da Muhtarlar İle Buluştu

Kısa adı TİSKİ olan Trabzon İçme suyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü Ali Tekataş Çaykara İlçesine çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Çaykara İlçesinde su ve kanalizasyon ile ilgili sorunları ve gerçekleştirilen faaliyetleri yerinde incelemek üzere Çaykara’ya gelen TİSKİ Genel Müdürü Tekataş ayrıca Çaykara İlçesinde çeşitli ziyaretler de gerçekleştirdi.

Ziyaret esnasında Çaykara Muhtarlar Derneğini de ziyaret eden TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş Çaykara Muhtarlar Derneği Başkanı ve Çamlıbel Muhtarı Abdullah Kulaç ile Çaykara İlçesinin su ve altyapı durumunu, yeni ihale ve proje çalışmaları konusunda sohbet etme imkânı buldu.

Çaykara TİSKİ İlçe Şefliğinde yeni göreve başlayan personelin çalışma durumları hakkında Başkan Tekataş tarafından bilgi verildi.

ABONELİKLER KAPIDA OLACAK

Başkan Tekataş ziyaret esnasında Muhtarlar Derneği Başkanı Abdullah Kulaç’a Halkımızın işini kolaylaştırmak için getirmiş oldukları yeni sistem ile abonelik, proje, keşif ve başvuru için vatandaşların merkeze gelmesine gerek kalmayacak. Teknik Personel yerinde bu işlemleri halledecek.

YENİ ÇALIŞMA ARKADAŞLARINIZ MUHTARLARDIR.

TİSKİ Genel Müdürü Ali Tekataş Muhtarlar Derneği ziyareti esnasında personeline yeni çalışma arkadaşlarının mahalle muhtarları olduğunu ve de Muhtarlar ile uyum içinde çalışarak Mahallelere hizmet taşımaları gerektiğini anımsattı.

ÇALIŞMALAR YERİNDE İNCELENDİ YENİ ÇALIŞMALAR PLANLANDI

Yapımı devam eden Çambaşı Mahallesi Kanalizasyon çalışması yerinde incelendi.

Çamlıbel Mahallesi İçme suyu projesi ile ilgili çalışmalar değerlendirildi.1 ay içinde Çamlıbel Mahallesinde İçme suyu çalışmalarına başlanacağı ifade edildi.

Ziyaret esnasında ayrıca Çaykara İlçesinde 7 Mahallenin İçme Suyu ve Kanalizasyon çalışmalarının nihale kapsamına alındığı ifade edilerek Çaykara İlçesine güzel bir müjde verildi.



İlginizi Çekebilir