Toptan fiyatına Altın satın alın!

Toptan fiyatına Altın satın alın!

Altın, günümüzün en değerli madenlerinden biridir. Altının değerli bir maden olmasının temel nedenlerinden biri zor çıkarılıyor olmasıdır.

Altın, günümüzün en değerli madenlerinden biridir. Altının değerli bir maden olmasının temel nedenlerinden biri zor çıkarılıyor olmasıdır. Altının işlenerek birbirinden özel ve farklı modellerde şekil alması, altını daha cazip hale getiriyor. Özellikle de kadınlar tarafından çok fazla ilgi gören bir madendir. Evlilik arefesinde olan çiftler, düğün alışverişine çıktıkları zaman, listenin en üst sırasında altın yer almaktadır. Görünümü ve çekiciliği ile alıcıları kendine hayran bırakan farklı altın çeşitleri mevcuttur. Altının işlenerek şekil değiştirmesi ile altına olan talep artmıştır. Altının işlenmesi işe birlikte kolye, küpe, bilezik, saat, bileklik, zincir gibi farklı takı çeşitleri ortaya çıkmıştır. Birkaç çeşidin birleşmesi ile oluşan altın takı setleri mevcuttur. Takı setlerinden en fazla popüler olanı ve talep göreni ise Trabzon Setleridir.

Görünüm olarak zarif ve şık bir görüntüye sahiptir. Trabzon setlerinin görünümü ne kadar güzelse fiyatları da bir o kadar yüksektir. Sizde kendi bütçenize uygun olan 14, 22 ve 24 ayar olan altın setlerden satın alabilirsiniz. Beğendiğiniz set modellerinden düşük ayarlı ve yüksek ayarlı olan özellikleri ile istediğiniz modeli alabilirsiniz. Elizi sitesini ziyaret ederek birbirinden farklı model ve seçenekler arasından tercih yaparak tek tıkla satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Sitede bulunan Trabzon Hasır Setler kategorisinde bütün modellerimizi görebilirsiniz.

Düğün gibi özel günlerde alınan takı setlerinden biri olan Trabzon Hasır Setler görünümü ile göz dolduruyor. Kolye, bilezik ve altın küpeden oluşan bu setin farklı modelleri mevcuttur. Bu setler, 14, 22 ve 24 ayardan oluşmaktadır. Trabzon setlerinin birden fazla modeli vardır. Trabzon Hasır Set, Klasik Taşsız Trabzon Hasır Set, Taşlı Trabzon Seti, Trabzon Elegant Seti, Trabzon Alize Seti gibi farklı modeller oluşturularak alıcıların beğenisine sunulmaktadır. Altın ürün seçimi yaparken ve satın alırken dikkat etmeniz gereken durumlar mevcuttur. Satın alma işlemini yaparken alacağınız ürün hakkında bilgi verildiğine dikkat etmelisiniz. https://www.elizi.com.tr/ olarak bu konuda müşterilerimize güven duyacakları şekilde bilgiler sunuyoruz. Dünyada ve Türkiyede sadece firmamızca uygulanan bir uygulama bulunuyor. Bu uygulama Ürün Kimliği uygulamasıdır. Müşterilerimizin güvenini kazanmayı hedeflediğimiz bir uygulamadır.

Firmamızın, Ürün Kimliği uygulaması ile müşteriler alışverişlerini güven duyarak yapmaktadır. Ürün Kimliği uygulaması ile ürünün kim tarafından işlendiği görebilirsiniz. Ayrıca ürün üzerinde bulunan Ürün Kimliği Numarasını, Ürün Sorgula kısmına girerek kolayca öğrenebilirsiniz. Sizde altın ve set alışverişleriniz için elizi.com.tr adresini ziyaret edebilir ve alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz.



Anahtar Kelimeler: Toptan fiyatına Altın satın !

İlginizi Çekebilir