Torununun Acısını Öğrenemeden Vefat Etti

Torununun Acısını Öğrenemeden Vefat Etti

Uzungöl’ün sevilen isimlerinden Mustafa Keleş Trabzon’da tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Yaklaşık 2 aydır hastanede tedavi gören Merhum Mustafa Keleş yakalandığı hastalıktan kurtulamayarak tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

1970’li yıllarda Uzungöl’den Almanya’ya ilk giden insanlardan bir tanesi olan merhum Mustafa Keleş,örnek toplum insanı,şakacı ve sevecen kişiliği ile herkes tarafından çok sevilen bir insan olarak tanınıyordu.

Bundan sadece 22 gün önce 15 Nisan 2022 sabah saatlerinde Gümüşhane Tekkeköy,Pirahmet mevkiinde  geçirmiş olduğu Trafik kazası sonucunda kaza yerinde hayatını kaybeden Ali Keleş’in dedesi olan Merhum Mustafa Keleş,Çaykara Esnaf Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Erdoğan(Katip) ileYılmaz, İsmail, Muhammet ve Mehmet Ali Keleş’in ,babaları,Gölbaşı Cafe sahibi Yaşar Keleş’in amcası,Mustafa,Ahmet ve Cihan Keleş’in ise büyük amcalarıydı.

Merhum Mustafa Keleş,8 Mayıs 2022 Pazar günü öğle namazına müteakip Uzungöl Merkez Camiinde kılınacak olan cenaze namazının ardından Monoyır asri mezarlığında soın yolculuğuna uğurlanacak.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak Merhum Mustafa Keleş’e Allah’tan rahmet,kederli ailesine baş sağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

İLETİŞİM

Katip(Erdoğan) Keleş-Oğlu-0 532 5102843

Musa Keleş-Yeğeni-0 554 1546872

Yaşar Keleş-Torunu-0 539 4744915

Mustafa Keleş-Kuzeni-Torununun Oğlu-0 545 6566585

Cihan Keleş-Torunun Oğlu-0 537 9746606

Ahmet Keleş-Kuzeni-Torununun oğlu-0 541 4626339

ALİ BÜTÜN AİLEYİ YANINA TOPLUYOR

Uzungöl’de Keleş ailesi 20 günde üçüncü büyük acısını yaşıyor.Önce 15 Nisan 2022 Cuma sabahı Ali Keleş’in vefatı ile sadece onların değil tüm Uzungöl’ün dünyası karardı.O günden bu yana tam 20 gündür Uzungöl’de kimsenin ağzını bıçak açmıyor,kimsenin yüzü gülmüyor.

Bundan daha iki gün önce…Yaşar Keleş’in annesi,ailenin yaşayan çınarı Katip Keleş’in amcasının hanımı Ali’nin peşinden gitti ve Monoyır’da Ali’nin yan tarafında defnedildi.

Ve bu sabah.Uzungöl’de son üç acının üçüncüsü de Keleş Ailesinde yaşandı.Toplum tarafından çok sevilen ve saygı duyulan Mustafa Keleş,tedavi gördüğü hastanede kim bilir belki de Ali’sinin acısına ya da yokluğuna daha fazla dayanamayarak hayata gözlerini kapattı.

Ali’nin vefatını Mustafa Amca’ya söyleyememişlerdi.Doktoru izin vermenmişti.Kalbi kaldırmaz demişti Doktoru.Bu yüzden söylememişlerdi ama o anlamıştı.Çünkü dedeler anlar.Çünkü dedeler hisseder.

Hastanede tedavi gördüğü süreçte Ali hep yanındaydı Mustafa Amca’nın.Her akşam Hastanede refakatçı kalıyordu.Mustafa Amcanın da hoşuna gidiyordu Ali’nin kalması.Çünkü Ali melek gibi bir insandı.Hem torunuydu.Onu çok seviyordu.Hem de melek gibiydi.Her istediğini yapıyordu.

Sonra bir gün geldi ki Ali artık hastaneye gelmemeye başladı.Sordu Mustafa amca.Ali’m nerde benim.Niye gelmiyor diye.İstanbul’a gitti.Eşinin annesi hasta dediler.Ama inanmadı Mustafa Amca.Biliyordu.Hem de çok iyi biliyordu.Ali’sine bir şey olmuştu.

Tam 22 gün bekledi Ali’si gelecek diye.Baktı ki gelmiyor Ali.Ozaman siz benim Ali’mi benim yanıma getirmiyorsanız  ben Ali’min yanına giderim diyerek ayrılıverdi aramızdan.

Ve bu gün,öğle namazına müteakip Uzungöl Merkez Camii önünde kılacağımız cenaze namazının ardından Moboyır Asri mezarlığında Ali’sinin yanında son yolculuğuna uğurlayacağız sevgili Mustafa Amca’yı.

Ali,Büyüknine ve dede…Sonsuzluk yolculuğuna Monoyır’da yan yana yolculuğa çıkmış olacaklar.



Hakkı eş
8.05.2022 11:12:11
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun sevenlerine sabır ve metanetler dilerim başınız sağ olsun rabbim sevdikleriyle haşr eylesin amin amin amin. Sevip saydığım ağabeyimdi Hacı ağabeyim yolun açık olsun bizler razı idik rabbimde razı olsun menzili cenneti ala olsun ağabeyim Ben sana yazamadım alinın haberini şimdi al kucağına Ağabeyim makamlarınız ali olsun.

Hamit Inan
9.05.2022 08:31:34
Bana dostumuz Aramizdan ayrildiniz hemde birden beraber ayrildiniz. Ali ile önce sonra nenemiz sonra dan mustafa amcam.Allah hepinizi rahmet ihsan etsin .Butun keles ailesinin acilarini paylasir bassagligi dilerim. Cemal inan

İlginizi Çekebilir