Trabzon, 24 Yaşındaki Şehit Polisine Ağlıyor!

Trabzon, 24 Yaşındaki Şehit Polisine Ağlıyor!

Trabzon, Şırnak´ta PKK´lı teröristlerin polis kontrol noktasına bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit düşen 24 yaşındaki Soner Yıldırım´ı ağlıyor.

Şırnak´ta PKK´lı teröristlerin polis kontrol noktasına bomba yüklü araçla düzenlediği saldırıda şehit düşen 3 polisten biri olan Trabzon Tonya ilçesi İskenderli Nüfusuna kayıtlı 24 yaşındaki Soner Yıldırım´ın Trabzon´daki baba evine ateş düştü. 

PKK´lıların, 23´üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı girişindeki polis kontrol noktasına getirdiği bomba yüklü aracın infilak ettirilmesi sonucu hayatını kaybeden 3 polis memurundan biri olan Soner Yıldırım´ın şehit düştüğü haberini hemşire olarak görev yaptığı Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi´nde alan anne Ayşe Yıldırım gözyaşlarına boğuldu. Trabzon Sağlık Müdürlüğü´nde görev yapan baba Muhammet Aydoğdu ise acı haberi Tonya´ya´da aldıktan sonra Trabzon´a doğru yola çıktı. Yıldırım ailesinin Soğuksu Mahallesi´nde ikamet ettiği apartmana Türk bayrakları asıldı, şehidin yakınları ve komşuları gözyaşı döktü./resimler/2015-9/13/2130177431944.jpgEdinilen bilgilere göre, Erzurum Polis Okulu´ndan mezun olduktan sonra bir süre Zonguldak´ta görev yapan şehit Polis Soner Yıldırım, daha sonra Şirnak İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Müdürlüğü´nde göreve başladı. 4 yıllık polis memuru olan Yıldırım´ın yaklaşık 5 aydır Şirnak´ta görev yaptığı öğrenildi. 

Yakınları tarafından karşılanan ve sinir krizi geçiren Baba Ali Yıldırım´ı, arkadaşları ve polis memurları sakinleştirmeye çalıştı. Baba Yıldırım, "İstifa et dedim, etmedi, ´düşmanlarla savaşacağım´ diyordu. O kadar cesaretliydi ki bu işi veren Allah" diye konuştu. 



İlginizi Çekebilir