Trabzon ÇAY-DER´den Konferansa Davet

Trabzon ÇAY-DER´den Konferansa Davet

Trabzon Çaykara-Dernekpazarı Kültür Yardımlaşma Derneği tarafından ?Kur´an ve İnsan ? başlıklı konferans düzenleniyor.

Trabzon Çaykara-Dernekpazarı Kültür Yardımlaşma Derneği tarafından  ?Kur´an ve İnsan ? başlıklı konferans düzenleniyor.

Çaykaralı hemşerimiz, Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğretim üyesi Prof.Dr.Mehmet Okuyan Trabzon Çaykara-Dernekpazarı Kültür Yardımlaşma Deneği tarafından düzenlenen ?Kur´an ve İnsan? başlıklı konferans için Trabzon´a geliyor. 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Trabzon ÇAY-DER yönetim kurulu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezinde 10 Mayıs 2017 Çarşamba günü saat 19:30´da icra edilecek programa tüm hemşerilerimiz davetlidir? denildi./resimler/2017-5/3/2231344361497.jpgMEHMET OKUYAN KİMDİR?

1965 yılında Çaykara Yukarı Kumlu Mahallesinde doğdu. İlköğrenimini Çaykara´da tamamladıktan sonra, orta öğrenimini Trabzon Hayrat´ta bitirdi. 1983 yılında Ondokuz Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi´ne kaydoldu. 1987 yılında mezun oldu. 1988 yılında aynı fakültede Tefsir Anabilim Dalı´nda Araştırma Görevlisi olarak göreve başladı. 1990 yılında Yüksek Lisans´ını, 1994 yılında da Doktora çalışmalarını tamamladı. Aynı yıl Yardımcı Doçentlik kadrosuna atandı. 2002 yılında Doçent, Şubat 2008´de ise Profesör unvanını aldı. Halen OMÜ İlahiyat Fakültesi Tefsir Anabilim Dalı´nda öğretim üyeliğine devam etmektedir. 3 çocuk babasıdır; Arapça ve İngilizce bilmektedir.

Haber: Çaykara Gündem Gazetesi 



Anahtar Kelimeler: Trabzon Konferansa Davet

İlginizi Çekebilir