Trabzon DİN-BİR-SEN´den Çağrı!

Trabzon DİN-BİR-SEN´den Çağrı!

Trabzon Din-Bir Sen şube Başkanı Celalettin Akçadoğan, yayınladığı basın açıklamasında ?İmam İskender Alimihr ve Benzerlerine Gelin Birlikte Dur Dayelim,dedi.

Din Bir Sen Trabzon İl Başkanı Celalettin Akçadoğan, yayınladığı basın açıklamasında ,?Türkiye´de kendini mehdi ilan eden ve İmam İskender Alimihr ismini kendisine Allah´ın verdiğini iddia eden İskender Evrenesoğlunun yandaşları:  Kur´an´daki ?İslam, mutluluk, huzur? gibi kulağa hoş gelen söylemlerle hareket ederek  , Trabzon´un ilçelerini dolaşıp vatandaşları kandırmaya ve taraftar toplamaya çalışıyorlar,?dedi. 

Basın açıklamasının devamında Akçadoğan şu ifadelere yer verdi, ?Geçtiğimiz aylarda Trabzon´un Of ilçesinde aynı söylemlerle konferans veren Alimihri yandaşları son olarak da geçen Hafta Trabzon´un Arsin İlçesinde panel düzenlediler. Panele katılan vatandaşlara, bir takım sunumlar yapıldıktan sonra, tele-konferans yöntemi ile İskender Evrenesoğlu panelin düzenlendiği salona bağlandı. İştirakçilerin ifadelerine göre kendisinin ?son nebi´ ve ?Mehdi´ olduğunu ifade eden Evrenesoğlu salondaki halka; ?Şimdi orada beni temsil eden müridimin elini öpmenizi istiyorum. Onun elini öperek benim elimi öpmüş ve bana biat etmiş olacaksınız´ dedi. Salondaki vatandaşlar bunun üzerine gösterilen şahsın elini öperek dışarı çıktılar,?ifadesini kullandı. 

TRABZON HALKI SAPIK DÜŞÜNCELERE MÜSAADE ETMEYECEKTİR

Türkiye´nin Mütedeyyin muhafazakâr bir ilinde ve Kuran Kurslarının En Fazla olduğu İlçelerin de İnsanların güzel masum ve sade duygularıyla oynanmak istenmesi ve Kendi sapkın düşüncelerini, kendi çıkarları doğrultusunda yaymaya çalışmaları, kabullenilebilir bir şey değildir. Bu Panel ve konferansları Kimse masum gösteremez. Soruyorum? Neden Of, neden Arsin, Yoksa maşa olan Alimihri ve avenesi Of ve Arsin´de yetişen Kuran Bülbüllerinden mi rahatsız oldular. Fitne ve fesat yaymanın âlemine. Devletimizin son zamanda dâhili ve harici düşmanlarıyla verdiği mücadeleye sektemi vurmak istiyorlar.   Buna Trabzon halkı asla müsaade etmeyecektir. Sapık ve sapkın düşüncelere kesinlikle pirim vermeyecektir. Bunlara bilerek zemin hazırlayan, salon veren ve destekleyici olanları Allaha havale ediyoruz. 

KENDİLERİNİ MEHDİ İLAN EDENLER ŞEYTANIN KUKLASIDIR

Din Bir Sen Trabzon temsilciliği olarak diyoruz ve biliyoruz ki; Bugüne kadar ?Mehdiyim? diyenlerin hepsi şeytanın kuklasıdır, maskarasıdır. Bu düşünceyle çıkanlar yalancıdır, sahtekâr ve soytarıdır. Bunların yalanını, sahteliğini her alanda her zeminde deşifre edeceğiz inşallah, dedi. 

Akçadoğan Basın açıklamasının son bölümünde, ?Buradan İslami Hassasiyeti olan tüm vakıf, dernek ve STK lara çağrı yapıyorum: Gelin hep birlikte Trabzon´umuzun huzurunu insicamını bozacaklara karşı birlikte hareket edelim ve bunlara pirim vermeyelim, ifadelerini kullandı.

Haber:Çaykara Gündem Gazetesi



Anahtar Kelimeler: Trabzon Çağrı

İlginizi Çekebilir