Trabzonspor Nasıl Kurtulur?

Trabzonspor Nasıl Kurtulur?

Uzungöllü İş Adamı,Turizmci ve de Araştırmacı Yazar Hasan Düzgün´ün Trabzonspor Nasıl Kurtulur bİsimli Yazısını Sizlerle Paylaşıyoruz.

Trabzonsporumuz bu sezon her hafta bizlere acı çektiriyor ne yazık ki.Özlemle beklenen ancak bir türlü gelmeyen başarılı sonuçlar ve her hafta yaşadığımız hüsran tüm taraftarlarımızı olduğu gibi üzülerek ifade etmek isteriz ki bizleri de derinden yaralıyor.

Uzungöllü İş Adama,Turizmci ve de Araştırmacı yazar Abimiz Sevgili Hasan Düzgün´ün Trabzonspor Nasıl Kurtulur İsimli Yazılarını noktasına virgülüne dahi dokunmadan Siz Sevgili Çaykara Gündem Dostlarımız İle Paylaşıyoruz

Dünkü Maçta Trabzonsporun Kurtuluş Reçetesi  üzerinde kafa yordum.Geçmiş başarılı yıllarını ve bu yıllara ait analizlerini inceledim.Ve de Şu kanaate vardım.Mevcut Yönetim Kurulunun iki önemli isim ile derhal temasa geçip onları hem teknik hem de idari noktada ikna etmelidir.

Aksi halde bu yazdıklarım Tribüne yansır ve de bir ağızdan göreve çağrılırlarsa bu durumda üzülür Yönetim Kurulu.Üzülürler sonra da çaresiz kalırlar.

Görünen odur ki Teknik Direktör Şenol Güneş,Genel Koordinatör ise Hayrettin Hacısalihoğlu olmalı diyorum.Eğer bu isimlere karşı ön yargılı davranıp da bildiğimizi okuruz derlerse şunu iyi bilsinler ki oturdukları koltuk sallanıyor demektir.Öyle üç beş okumuş,kariyer yapmış seçkinlerden oluşan yönetim ile futbolun yönetilemeyeceği gerçeğini herkes gördü,biliyor.Üstelik yönettiğiniz Oyuncu Grubu da eğitim seviyesi noktasında orta eğitim seviyesindedir.

Efsaneyi yaratanları incelediğimizde Eğitimin Trabzonsporun başarısındaki önemini herkes anlayacaktır. Diyorum ki iyi bir teknik direktör ve iyi bir koordinatör bir kulübün başarısı için yeterlidir. Onların başarısı haliyle Başkan ve Yönetimi de başarılı yapacak paylarını alacaklardır. Umarım bu çağrı yerine ulaşır. Yerlinin Yerlisi söylemi de böylece gerçekleşmiş olur. Saygılarımla...



Anahtar Kelimeler: Trabzon Spor Nasıl Kurtulur

İlginizi Çekebilir