Trabzon Büyükşehir Belediyesinden Muharrem Ayı İçin Aşure İkramı

Trabzon Büyükşehir Belediyesinden Muharrem Ayı İçin Aşure İkramı

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok tarafından Muharrem Ayı dolayısı ile Çaykara İlçesinde vatandaşlara Aşure İkramı gerçekleştirildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Desteği ile Çaykara Belediyesi tarafından Çaykara Merkez Camii önünde  kurulan stantta, Yüzlerce kişiye aşure dağıtımı gerçekleştirildi. Sosyal belediyeciliğe önem veren ve her fırsatta vatandaşlarla bir arada olmaya özen gösteren Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok hemşehrilerine aşure ikram etti.

Muharrem Ayı dolayısıyla düzenlenen etkinliğe Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Trabzon Büyükşehir Belediyesi İmar Daire Başkanı Özgür Aşık ,AK Parti Çaykara İlçe Başkanı Muhammet Selçuk,AK Parti Çaykara Kadın kolları Başkanı Ayşe Cuman,TÜGVA Çaykara İlçe Başkanı Berat Tosun katıldı.AK Parti Çaykara Kadın Kolları Başkanı Ayşe Cuman saatlerce stant başında kalarak vatandaşlara aşure ikramı gerçekleştirdi.


BOLLUK VE BEREKETİN SİMGESİ
Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok, aşure ikramı sırasında vatandaşlarla kısa süreli sohbetler gerçekleştirdi.Aşurenin geleneklerimizde önemli bir yeri olduğunu dile getiren Başkan Tok “Aşure; paylaşmanın, dayanışmanın, birlikteliğin ve sevginin ifadesi, bolluk ve bereketin simgesidir. Hepimizin ortak değeri olan aşure geleneğini yaşatmak için vatandaşlarımızla bir araya geldik ve aşure ikramında bulunduk. Bu mübarek ayda hem inançlarımızın gereğini yerine getirmenin hem de birlik ve beraberlik içerisinde hemşehrilerimizle bir arada olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.Bu anlamlı çalışmada her zaman olduğu gibi bizimle beraber hareket eden Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Kıymetli Hemşerimiz Murat Zorluoğlu’na Destek ve katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz. Allah Muharrem Ayı'nda yapacağımız tüm ibadetlerimizi kabul eylesin.Milletimizin Mübarek Muharrem ayını tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.


BAŞKAN ZORLUOĞLU VE TOK’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Aşure dağıtımına ilgi gösteren vatandaşlar, böyle özel bir ayda kendilerine bizzat aşure ikramında bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’a teşekkür ettiler.



İlginizi Çekebilir