Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Uzungöl Trabzon Seferleri Başladı

Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Uzungöl Trabzon Seferleri Başladı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzungöl Trabzon karşılıklı otobüs seferleri 20 Haziran 2022 Pazartesi günü itibarı ile başladı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzungöl Trabzon karşılıklı otobüs seferleri 20 Haziran 2022 Pazartesi günü itibarı ile başladı.

Her gün iki geliş iki de dönüş olacak şekilde gerçekleştirilecek olan otobüs seferlerinden Trabzon Sahil Peron’dan saat 06.00 ve 15.00’da hak et edecek olan Büyükşehir Belediyesi otobüsleri saat 08.30 ve 17.30’da ise Uzungöl’den Trabzon istikametine doğru hareket edecek.

BAŞKAN TOK TEŞEKKÜR ETTİ

Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok,Trabzon  Büyükşehir Belediyesinin Uzungöl’e otobüs Seferlerine başlaması sebebi ile bir mesaj yayınlayarak duyduğu memnuniyeti ifade etti.

İşte Başkan Tok’un mesajı:

20 Haziran 2022 tarihi itibariyle Trabzon-Uzungöl arası Trabzon Büyükşehir Belediyesi otobüs seferleri başlamıştır. İlçemize hizmeti kazandıran Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Murat Zorluoğlu'na teşekkür ederiz. İlçemize, Uzungöl’ümüze hayırlı olsun.

MUHTARLAR TEŞEKKÜR ETTİ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzungöl güzegahına otobüs tahsis edilmesi bölgede bulunan muhtarlar tarafından da memnuniyet ile karşılandı.Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Köseli Mamallesi Muhtarı Mustafa Özen ve Taşkıran Muhtarı Hüseyin Alamanoğlu,uygulamadan duydukları memn uniyeti ifade ederken Trabzon Büyükşehir Belediyesinin bölgeye otobüs Servisi tahsis etmesinin bölge için çok önemli bir karar olduğunu ve insanlarımız tarafından çok önemli bir hizmet olduğunu ifade ettiler.

UZUNGÖL MUHTARI ÖZTÜRK-EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzungöl’e otobüs Seferi düzenlenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmasına başlayan Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Uzungöl Halkı olarak  bu güzel hizmet için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkür ettiklerini ifade etti.

Uzungöl Muhtarlığı,Uzungöl Platformu ve Çaykara Muhtarlar Derneği olarak senelerdir bu konu ile ilgili olarak emek verdiklerini ifade eden Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Çaykara’lı Hemşerimiz Sayın Murat Zorluoğlu’nun kıymetli katkıları ile Çaykara Uzungöl ve Bölge insanına bu çok önemli hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Uzungöl'ün hem Ülke ve Dünya Turizminin en önemli Merkezlerinden bir tanesi olduğunu ve her sene yerli ve yabancı milyonlarca insan tarafından ziyaret edildiğini anımsatan Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,ayrıca bölgede yaşayan yerli halk için de Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Bölgeye otobüs Seferi gerçekleştirmesini çok fazla önemsediklerini bu anlamda Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Bölgeye otobüs tahsisi gerçekleştirerek çok önemli bir hizmetin altına imza attığını sözlerine ekledi.



İlginizi Çekebilir