Trabzon Büyükşehir Daire Başkanlığına Ahmet Özçelik atandı

Trabzon Büyükşehir Daire Başkanlığına Ahmet Özçelik atandı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığına Çaykaralı hemşehrimiz Ahmet Özçelik atandı.

İlçemiz Yeşilalan mahallesinden olup, Trabzon Tapu ve Kadastro Bölge Müdür yardımcılığı görevinde bulunan Ahmet Özçelik, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığına atandı.

Tapu ve Kadastro alanında, birçok başarıları olan Ahmet Özçelik, Dernekpazarı Belediyesinde memur olarak başladığı görevde, Çaykara Tapu Müdürlüğünde memur, Dernekpazarı Tapu müdürü, Rize İli Kalkandere Tapu müdürü ve Rize İli Tapu Müdürü olarak görev yaptıktan sonra Trabzon Tapu ve Kadastro IX Bölge Müdürlüğü bünyesinde Şube müdürü, Kadastro şube ve Destek hizmetleri müdürlüğünü ve Bölge Müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. Görev yaptığı bu süreler içinde Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Etik Eğitimcisi ve Denetçiliği görevini sürdürdü.2022 yılında kurum değişikliği yaparak, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığına atandı.

Tapu ve Kadastro konusunda birçok başarılara imza atan Özçelik, vatandaşlarla kurduğu güzel diyaloglarla halkın sevgisini kazandı. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığına atanması ile birikim ve deneyimlerini birleştirerek bu görevi laiki ile aynı başarıyı burada da yerine getireceğini vatandaşlar tarafından dile getirilmektedir.

Gazetemiz Genel yayın yönetmeni Kemal Çuman beraberinde gazeteci-Araştırmacı-Yazar Tahir Orhan ile birlikte Ahmet Özçelik’i yeni makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Çaykara Gündem Gazetesi olarak, hemşehrimiz Ahmet Özçelik'e yeni görevinde başarılar dileriz.

Ahmet ÖZÇELİK Kimdir?

Çaykara ilçesi Yeşilalan köyünde doğdu. İlkokulu köyünde, Orta ve Lise tahsilini Çaykara İnönü lisesi Fen bölümünde tamamladı. Eskişehir üniversitesi 4 yıllık iktisat Fakültesini bitirdi. Gazı Üniversitesi Tapu ve Kadastro Memur tekâmül okulunu derece ile tamamladı.

1985 yılında Dernekpazarı Belediyesinde sınavla muhasip (sayman) kadrosuna atandı. 1988 yılına kadar bu görevde bulundu. 1989 yılında kurum değiştirerek Tapu ve Kadastro bünyesinde Çaykara Tapu müdürlüğünde göreve başladı. Bu görevi 2 yıl boyunca sürdürdükten sonra Dernekpazarı ilçesi kurucu Tapu müdürü olarak atandı. Bu görevi 1996 yılına kadar yürüttü.

1996 yılında Rize ili Kalkandere ilçesi Tapu müdürü olarak atandı. 7 yıl bu görevi yaptıktan sonra 2001 yılında Rize ili Tapu Müdürü olarak atandı. 2011 yılında Trabzon Tapu ve Kadastro IX Bölge Müdürlüğü bünyesinde Şube müdürü, Kadastro şube ve Destek hizmetleri müdürü olarak görevde bulundu. 2014 yılında Bölge Müdür yardımcılığına atandı. 2022 yılına kadar bu görevi sürdürerek Trabzon Büyükşehir Belediyesi Emlak ve İstimlak Daire Başkanlığına atandı. Ayrıca Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Etik Eğitimcisi ve Denetçiliği görevinde bulundu. Çaykaraspor kulübünde lisanslı olarak futbol oynadı. Orta seviyede İngilizce bilen Ahmet Özçelik evli ve 5 çocuk babasıdır..



yusuf salihpaşaoğlu
5.02.2022 00:51:21
SEVGİLİ AHMET ABİM ÇOK MUTLU OLDUM . YÜZE RABBİM MAHCUP ETMESİN.YÜCE ALAHA EMANET OL. KAL SAĞLICAKLA

yusuf salihpaşaoğlu
17.11.2022 02:31:47
ABİ YENİ GÖREVİN HAYILRLI OLSUN....

İlginizi Çekebilir