Trabzon Büyükşehir'den Turizm Merkezi Uzungöl'e Hafta Sonları Otobüs Seferi

Trabzon Büyükşehir

Trabzon Büyükşehir'den Turizm Merkezi Uzungöl'e Hafta Sonları Otobüs Seferleri başladı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Turizm Merkezi Uzungöl’e yönelik hafta sonları için de Yolcu Otobüsü uygulaması başlatıldı.

Uygulama kapsamında her sabah saat 09.00’da Trabzon Moloz’da bulunan Büyükşehir Durağından Trabzon’dan Turizm Merkezi Uzungöl’e hareket eden Büyükşehir Belediyesi otobüsü saat 15.00’da ise Uzungöl’den Trabzon’a geri dönüyor.

Otobüs uygulaması 15 Temmuz 2023 Cumartesi günü itibarı ile başladı.

 

Öte yandan şu ana kadar Uzungöl Merkez Belediye Binası önüne kadar devam eden Otobüs seferleri bundan sonra Gölbaşı Mahallesini de takip ederek Barajlar Bölgesi olarak tabir edilen DSİ Barajlarının bulunduğu yere kadar devam edecek.

UZUNGÖL MUHTARI ÖZTÜRK-EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzungöl’e hafta sonları da otobüs Seferi düzenlenmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuşmasına başlayan Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,Uzungöl Halkı olarak  bu güzel hizmet için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na teşekkür ettiklerini ifade etti.

Uzungöl Muhtarlığı,Uzungöl Platformu ve Çaykara Muhtarlar Derneği olarak senelerdir bu konu ile ilgili olarak emek verdiklerini ifade eden Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Çaykara’lı Hemşerimiz Sayın Murat Zorluoğlu’nun kıymetli katkıları ile yaklaşık bir sene önce hafta içi otobüs servislerinin başladığını,yoğun temasları sonrasında ise bu hafta sonu itibarı ile bu servisleri haftanın yedi gününe çıkardıklarını bu anlamda Çaykara Uzungöl ve Bölge insanına bu çok önemli hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşadıklarını sözlerine ekledi.

Uzungöl'ün hem Ülke ve Dünya Turizminin en önemli Merkezlerinden bir tanesi olduğunu ve her sene yerli ve yabancı milyonlarca insan tarafından ziyaret edildiğini anımsatan Uzungöl Muhtarı Mehmet Öztürk,ayrıca bölgede yaşayan yerli halk için de Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Bölgeye hafta sonları da otobüs Seferi gerçekleştirmesini çok fazla önemsediklerini bu anlamda Trabzon Büyükşehir Belediyesinin Bölgeye otobüs tahsisi gerçekleştirerek çok önemli bir hizmetin altına imza attığını sözlerine ekledi.

Muhtarlar Derneği Başkanı Öztürk,Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanından Otobüs seferlerinin Uzungöl Merkez’den sonra Barajlar Bölgesine kadar devam etmesini talep ettiklerini ve Belediye Başkanından bunun sözünü aldıklarını,bundan sonra Trabzon Büyükşehir Belediyesi otobüs servislerinin Barajlar Bölgesine kadar devam edeceğini sözlerine ekledi.

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir