Trabzon Çaykara'da 2 Ay Açık Olan Tesise 550 Ton Su Faturası

Trabzon Çaykara

Çaykara İlçesinde 2 Ay Açık olan Tesise 550 Ton Su Faturası gelmesi İşletme Sahibi tarafından tepki ile karşılandı.

Trabzon’un Çaykara İlçesinde bulunan Sellim Cafe Restaurant’a 2 aylık Turizm sezonu için 550 TON su faturası gelmesine  ve tüm işlemler yasal olmasına rağmen Kaçak Su kullanılıyor muamelesinin yapılmasına işletme sahibi Cengiz Selimoğlu tepki gösterdi.

Sosyal Medya hesabından bir video yayınlayan Karadeniz müziğinin güçlü sesi Cengiz Selimoğlu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi.

Çaykara Uzungöl yol ayrımında Ataköy köprüsüne varmadan olan bölümde açmış olduğumuz işletme Çaykara İlçesinde birkaç ruhsatlı işletmelerden bir tanesidir.Benim hayatta her şeyim yasaldır ve yasa dışı hiçbir şey yapmadım.Bu yüzden Çaykara İlçesinin hizmetine sunmuş olduğumuz Sellim Cafe Restaurant’da tüm yasal işlemleri tamamlanmış bir tesisimizdir.

Tesisimiz ile ilgili tüm yasal işlemleri tamamladık.Su almak için başvurumuzu yaptık.ana depodan su kanalını açtırdık.boruları aldık.Yasal Prosedür bu şekilde.

TİSKİ yetkilileri geldiler suyumuzu açtılar.Kanalı kapatıp gittiler

Resmi işlemlerin tamamlanması için Çaykara TİSKİ işletme şefliğine gidip imza atmak gerekiyor.Yaz mevsiminde malum işlerimiz yoğun.2 defa gittim sıra çoktu.İşlemi yapamadık.Bir defa gittim sistem çalışmıyor dediler.

Tesisimiz Turizm sezonunda 2 ay açık kaldı.Zaten çok fazla iş de olmadı.tesiste 2 tane musluk bir de lavaboların muslukları var.

TİSKİ ekibi imza atmadık diye geldiler kendi taktıkları suyu kestiler.

Suyu kesince kaçak muamelesi görüyor.

Turizm sezonu boyunca 550 ton su kullanmışız.

Çaykara Belediye Başkanımız Sayın Hanefi Tok’a teşekkür etmek istiyorum.Onun bu konu ile hiçbir alakası yok ve tesisi hizmete açma noktasında bizlere çok yardımcı oldularBu anlamda Sayın Başkana teşekkür ederim.

Trabzon İlinde TİSKİ krallığını ilan etmiş.Kral gibi davranıyorlar.

Sayacı söktüler tekrar bağladılar.

Sayacı bağladıktan sonra Kapalı olan hiçbir müşterinin uğramadığı tesiste bir haftada 56 ton su kullanmışız.

Sayaçta arıza var dediler.Yeni bir sayaç taktık ama çözüm yok.

Araştırdım.Benim Tesisin Turizm sezonunda kullandığı 550 ton su Trabzon Söğütlü Mahallesinin 3 günde kullandığı suya denk geliyor.

İddia ediyorum.Bu 550 ton suyu tüm Koldere Mahallesinin kullanma ihtimali yok.Hiç bir Turizm Tesisinin kullanma ihtimali yok.Tüm Solaklı Deresini benim işletmeme bağlasanız yine bu suyu kullanamazsınız.

Görevli bana taksit yapabiliriz diyor.

Benim Devletimin bana sunmuş olduğu hakkı sanki kendi lutufları imiş gibi bana sunmaya çalışıyorlar.

Ben Kamu Çalışanıyım ve susmayacağım.Hakkımı sonuna kadar savunacağım.Sesim nereye kadar ulaşırsa ulaşsın.

Ben sadece Adalet istiyorum.

Ben bu su faturasını öderim ancak Devletime son derece bağlı dürüst bir vatandaş olarak bana kaçak su kullandın muamelesinin yapılmasını kaldıramıyorum.

Bana 55 000 TL su faturası ve 17 000 TL de kaçak su kullanım faturası yansıtılmış.

Bizi dinleyen yok.Sesimizi duyan yok.Biz derdimizi kime anlatacağız.



Anahtar Kelimeler: Trabzon Çaykara' Tesise Faturası

İlginizi Çekebilir