Trabzon, Çaykaralılar Derneğinde Yeni Başkan Ahmet Aydın

Trabzon, Çaykaralılar Derneğinde Yeni Başkan Ahmet Aydın

İstanbul'da faaliyet gösteren Trabzonb ve Çaykaralılar Derneğinin 12.Olağan kongresi yapıldı. Yeni Başkan Ahmet Aydın seçildi.

COVID-19 Pandemisi dolayısıyla ertelenen ve İstanbul’da faaliyet gösteren Trabzon ve Çaykaralılar Kültür Yardımlaşma Derneği  Olağan Genel Kurul toplantısı 29.08.2021 Pazar günü saat 14:oo’da dernek merkezinde çoğunluk aranmaksızın yapıldı.Kongre Açılış  Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.Yönetim ve denetim Kurulu Faaliyet raporunun okunması ve ibrası devam eden kongre Yönetim Kurulu Denetim Kurulu asil ve yedek üyelerin seçilmesi ile sona erdi. 

Seçim sonucunda Âdem Yıldız bayrağı Çaykara Çmbaşı Mahallesinden olan Ahmet Aydına devretti.  Seçim sonrasında bir veda konuşması yapan Eski başkan Âdem Yıldız şunları söyledi." Trabzon ve Çaykaralılar Kültür Dayanışma Derneğin başkanlığını bugün yapılan 12.olağan kongre ile sonlandırmış bulunmaktayım yeni seçilen yönetime başarılar dilerim bu süreçte maddi manevi desteğini esirgemeyen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Yeni Başkan Ahmet Aydin ise yaptığı konuşmada şunları söyledi. Biz bu bayrağı yeni devraldık. Âdem başkanımıza yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ederim.Biz devraldığımız bu bayrağı daha da yükseklere çıkaracağız dedi.

Trabzon ve Çaykaralılar Derneği Yönetim Kurulu aşağıdaki isimlerden oluştu.  

Ahmet Aydın

Fahri Günlü

Hüseyin Genç

Necmi Duman

Murat Sezer

Murat Zorlu

Hatice Kul

Kaynak:sonhaber



İlginizi Çekebilir