Trabzon Genelinde Okullara Bir Gün Daha Kar Tatili

Trabzon Genelinde Okullara Bir Gün Daha Kar Tatili

Trabzon Valiliğinin Kararı İle Trabzon genelinde 18 Mart 2022 Cuma günü bir gün süre ile tatil kararı verildi.

Trabzon Valiliği İl Hıfzı Sıhha Kurulu kararı İle Trabzon genelinde bulunan ilkokul, ortaokul ve liselerde Bölgemizde devam etmekte olan yoğun kar yağışı, olumsuz hava ve yollarda meydana gelebilecek buzlanma sebepleri ile okullar 18 Mart 2022 Cuma günü İçin de tatil kararı verildi.

Bölgemizde devam etmekte olan yoğun kar yağışı sebebi ile Trabzon il genelinde ilk ve orta dereceli okullarda 14 Mart Pazartesi gününden bu yana her gün durum değerlendirmesi yapılarak okulların durumları görüşülüyor.

Çaykara ve Dernekpazarı İlçelerinde 14 Mart 2022 Pazartesi gününden bu yana her gün tatil kararı alınmıştı.

Yeni durum değerlendirmesi yapan Trabzon Valiliği İl Hıfzı Sıhha Kurulu 18 Mart 2022 Cuma günü İçin Trabzon İl Genelinde İlkokul, ortaokul ve liseler ile Halk Eğitim Merkezlerinde öğrenim gören öğrenciler için 1 (bir) gün süre ile tatil kararı verdi.

Trabzon Valiliğinden konu ile ilgili yapılan açıklama şu şekilde:

KAMUOYUNA DUYURU

Olumsuz şartları nedeni ile 18 Mart 2022 cuma günü İlimiz genelindeki resmî ve özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri,özel eğitim kursları,resmî ve özel okulları ,destekleme yetiştirme ve takviye kursları ile motorlu taşıt kurslarında eğitim öğretime bir gün süre ile ara verilmesine,engelli ve hamile olan Kamu görevlilerinin idari izinli sayılmasına karar verilmiştir.17/03/2022

KAMUOYUNA SAYGI İLE DUYURULUR

TRABZON VALİLİĞİ



Anahtar Kelimeler: Trabzon Genelinde Okullara Tatili

İlginizi Çekebilir