Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu Çaykara'da

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu Çaykara

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu çeşitli ziyaret ve etkinliklere katılmak üzere 19 Nisan 2022 Salı Günü Çaykara’ya geldi.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasının ardından İlçeleri ziyaret etmeye başlayan Hüseyin Burak Fettahoğlu’nun ziyaret adresi bu defa Çaykara İlçesi oldu.19 Nisan 2022 Salı Günü Çaykara İlçesini ziyaret eden Hüseyin Burak Fettahoğlu’nu Çaykara İlçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile Şube Müdürleri Numan Tuncer ve Veysel Somuncu karşıladılar.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu’nun Çaykara ziyaretine Trabzon İl Milli Eğitim Şube Müdürleri Erdoğan Karakaş,Gülsüm Memişkaptanoğlu ve Süleyman Adıgüzel de katıldılar.

MÜDÜR FETTAHOĞLU-ÇAYKARA HER ZAMANKİ GİBİ BİZİ BÜYÜLEDİ

Çaykara ziyaretinin ardından gazetemize açıklamalarda bulunan Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu ,Çaykara İlçesinin sadece akademik başarı ile değil aynı zamanda sosyal ve kültürel aktiviteleri ile de örnek ve farklı bir ilçe olduğunu ifade etti. 19 Nisan 2022 Salı Günü Çaykara İlçesinde dolu dolu muhteşem bir gün yaşadıklarını ifade eden Müdür Fettahoğlu katılmış oldukları organizasyonlardaki etkinlik ve çalışmaların tamamının son derece anlamlı ve etkili olduğunu,Zeki Bilge Eğitim Kurumları Okul Kütüphanesinin modern tasarımı,zengin kitap içeriği ve öğrencilerin aktif olarak kütüphaneyi kullanmalarını çok büyük bir memnuniyet ile izlediklerini ve etkinliklere katıldıklarını ifade etti.

Fatma Bilge Anaokulu öğrencileri tarafından gerçekleştirilen Sıfır Atık gösterisinin hazırlanış,planlama ve sunum anlamında son derece güzel olduğunu ifade eden Müdür Fettahoğlu ayrıca Zeki Bilge İlkokulu ve Zeki Bilge Ortaokulunda sınıfları ziyaret ettiklerini sözlerine ekledi.

Ziyaret ettikleri her okulda öğretmenler ile Öğretmen odalarında sohbet etme imkanı bulduklarını ifade eden Müdür Fettahoğlu,kendisinin de öğretmenlikten geldiğini bu anlamda öğretmen odalarında öğretmen buluşmalarına ve burada öğretmenler ile karşılıklı fikir alış verişinde bulunmaya çok büyük önem verdiklerini ifade etti.

Çaykara Anadolu Lisesi ziyaretlerinde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Dilek Özdemir ve öğrenciler tarafından öğrencilerimize kitap sevgisini aşılamak üzere hazırlana “Hayalden Dijitale Roman Kahramanları” sergisini çok büyük bir beğeni ile ziyaret ettiklerini ayrıca ziyaret ettikleri her okuldaki okul kütüphanelerinin şık ve modern tasarımlarının yanı sıra zengin kitap içerikleri ile göz kamaştırdığın ı sözlerine ekledi.

Ziyaretlerinde Ataköy Cevdet Sunay MTAL,Taşkıran ve Uzungöl’ü de ziyaret etme imkanı yakaladıklarını ifade eden Müdür Fettahoğlu ayrıca Cevdet Sunay MTAL toplantı salonunda Okul Kurum Müdürleri ile gerçekleştirmiş oldukları çok verimli bir toplantı ile Çaykara Eğitimini masaya yatırdıklarını sözlerine geldi.

Çaykara Kaymakamı  Muhammet Güzel,Dernekpazarı Kaymakamı Anıl Adıgüzel,Belediye Başkanı Hanefi Tok ,Çaykara Cumhuriyet Savcıları Cihan Aslan ile Ümit Banu Uzun,ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali’nin katılımları ile Çaykara Anadolu Lisesi erkek öğrenci yurdunda İftar yemeğinde bir ara<ya geldiklerini ifade eden Müdür Fettahoğlu Çaykara İlçesindeki bu muhteşem günü gece saat 21.00’de Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesi Kütüphanesi ve ETÜT Salonlarında öğrenciler ile kitap okuyarak tamamladıklarını sözlerine ekledi.

Ziyaret ettikleri her okulda hem okul kütüphanelerinin hem sınıfların ve öğretmen odalarının öğretmenlerin ve öğrencilerin hizmetine en modern imkanlar ile sunulduğuna tanıklık ettiklerini ifade eden Müdür Fettahoğlu Çaykara İlçesinin her anlamda bir Eğitim İlçesi olduğunu öğretmen ve öğrencilerimize bu güzel ortamı yaşatan başta Kaymakam Muhammet Güzel,Belediye Başkanı Hanefi Tok ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini sözlerine ekledi.

MÜDÜR FETTAHOĞLU’NUN ÇAYKARA PROGRAMI ÇOK YOĞUN GEÇTİ

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu’na Zeki Bilge Eğitim Kurumlarını ziyareti esnasında öğrenciler tarafından çiçek ikram edildi.Müdür Fettahoğlu’nun Çaykara Programı ;

ZEKİ BİLGE EĞİTİM KURUMLARI

Müdür Fettahoğlu Çaykara ziyaretinin ilk durağında Zeki Bilge Eğitim Kurumlarını ziyaret etti.

-Zeki Bilge Ortaokulu Z Kütüphanesinde Öğrenciler ile birlikte Kitap Okuma Etkinliğine katıldı..

Müdür Fettahoğlu ayrıca Kütüphane ziyaretinde öğrenciler ile etkili ve verimli kitap okuma yöntemleri ile ilgili karşılıklı bir sohbet gerçekleştirdi ve bu konuda öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu.

-Fatma Bilge Anaokulu öğrencilerinin “Sıfır Atık Defilesi” ve Sıfır Atık Veli Kütüphanesinin açılış törenini gerçekleştirdi..

-Zeki Bilge Z Kütüphanesinde öğretmenler ile gerçekleştirilen toplantıya katıldı ve öğretmenler ile sohbet etti.

FATMA BİLGE ANA OKULU SIFIR ATIK GÖSTERİSİ BÜYÜLEDİ

Zeki Bilge Eğitim Kurumlarında gerçekleştirilen Programda Fatma Bilge Anaokulu öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan muhteşem gösteri göz kamaştırdı.Öğrencilerin öğretmenlerinin rehberliğinde hazırladıkları atık maddelerin geri dönüşüm ile yeniden kullanılması ve çevre temizliği ile ilgili farkındalık oluşturmak amacı ile hazırlanan muhteşem gösteri İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu ve davetliler tarafından büyük bir beğeni ile izlendi.

SIFIR ATIK VELİ KÜTÜPHANESİ GÖZ KAMAŞTIRDI

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu Fatma Bilge Anaokulu tarafından hazırlanan Sıfır Atık Veli Kütüphanesini ziyaret etti.Kütüphaneyi çok beğenen Fettahoğlu Kütüphanede veliler ile birlikte kitap okuma etkinliğine katıldı.     

    

ANADOLU LİSESİ VE ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ ZİYARETİ

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu,Çaykara ziyaretinin ikinci durağında Çaykara Anadolu Lisesi ve Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesini ziyaret etti.

-Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Z Kütüphanesi-Öğrenciler ile birlikte Kitap Okuma Etkinliği gerçekleştirdi.

Müdür Fettahoğlu ayrıca Kütüphane ziyaretinde öğrenciler ile etkili ve verimli kitap okuma yöntemleri ile ilgili karşılıklı bir sohbet gerçekleştirdi ve bu konuda öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu.

-Çaykara Anadolu Lisesi Sıfır Atık Kütüphanesi Açılış törenine katıldı.

-Çaykara Çok Programlı Anadolu Lisesi Öğretmenler Odasında öğretmenler ile bir  toplantı gerçekleştirdi ve öğretmenler ile sohbet etti.

KAYMAKAM GÜZEL VE BAŞKAN TOK’A ZİYARET

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile birlikte Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u makamlarında ziyaret etti.

Karşılıklı sohbet  ortamında gerçekleştirilen ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu Çaykara İlçesinde Eğitime vermiş oldukları destek ve sunmuş oldukları katkılardan dolayı Kaymakam Muhammet Güzel ve Belediye Başkanı Hanefi Tok’a teşekkür etti.

CEVDET SUNAY MTAL ZİYARETİ

İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu’nun bir sonraki durağı Ataköy Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi oldu.

Ataköy Cevdet Sunay Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesinde;

-Z Kütüphane,Öğrenci Yurdu ve Spor Salonu ziyaretleri gerçekleştirdi.Z Kütüphanede kitap okuyan öğrenciler ile sohbet etti.Okul İdaresi tarafından 2021-2022 Eğitim Öğretim yılında öğrencilerin hizmetine açılan Z Kütüphaneyi çok beğenen Müdür Fettahoğlu kütüphanenin okula kazandırılmasında emeği geçen İlçe Milli Eğitim Müdürü Çamurali,Okul Yöneticileri ve Hayırsever İş Adamlarına teşekkür etti.

Müdür Fettahoğlu ayrıca Kütüphane ziyaretinde öğrenciler ile etkili ve verimli kitap okuma yöntemleri ile ilgili karşılıklı bir sohbet gerçekleştirdi ve bu konuda öğrencilere çeşitli tavsiyelerde bulundu.

-Temel Eğitimde 10 000 Okul kapsamında açılan Ana Sınıfı Ziyareti gerçekleştirdi.

-Okulun 5 D Sinema Salonunda Çaykara İlçesinde görev yapan Okul ve Kurum Müdürleri ile gerçekleştirilen toplantıya Başkanlık yaptı.Toplantıda Okul Müdürleri ile sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu,Okul Müdürlerinin sorunları ile dilek ve temennilerini dinledi.

-Müdür Fettahoğlu Okul bahçesinde gerçekleştirilen çiçek,gül ve karanfil dikimi etkinliğine de katılarak Şube Müdürleri ile birlikte okulun bahçesine karanfil dikti.

UZUNGÖL ZİYARETİ

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu ve beraberindeki heyet Uzungöl Şehit Mehmet Aygün İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ettiler.Okul Müdürü Zennur Öztekin Sezer ‘den okul ile ilgili bilgi alan Müdür Fettahoğlu ayrıca okul kütüphanesinde kitap okuyan öğrenciler ile birlikte kitap okudu ve öğrenciler ile sohbet etti.

TAŞKIRAN ZİYARETİ

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu ve beraberindeki heyet Taşkıran Eğitim Kurumlarını ziyaret ettiler.Okul Müdürleri İdris Hacımahmutoğlu ve Hüseyin Bulut’tan okul ile ilgili bilgi alan Müdür Fettahoğlu ayrıca okul kütüphanesinde kitap okuyan öğrenciler ile birlikte kitap okudu ve öğrenciler ile sohbet etti.

ÖĞRENCİLER İLE BİRLİKTE İFTAR YEMEĞİ

Akşam saatlerinde Çaykara İlçe Merkezine inen Müdür Hüseyin Burak Fettahoğlu,Çaykara İlçesi Erkek Öğrenci Pansiyonunda Çaykara Kaymakamı  Muhammet Güzel,Dernekpazarı Kaymakamı Anıl Adıgüzel,Belediye Başkanı Hanefi Tok ,Çaykara Cumhuriyet Savcıları Cihat Aslan ile Ümit Banu Uzun,ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamural,Okul Kurum Müdürleri ve öğrenciler ile birlikte iftar yemeği yedi.İftar yemeğinde öğrenciler ile sohbet eden Müdür Fettahoğlu,öğrencilerin dilek ve taleplerini dinledi.

ŞEHİT AHMET ÇAMUR İMAM HATİP LİSESİNDE KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

Çaykara Şehit Ahmet Çamur Anadolu İmam Hatip Lisesinde Z Kütüphane ve ETÜT Salonlarında öğrenciler ile birlikte Kitap Okuma Etkinliğine katılan Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu öğrenciler ile etkili ve verimli ders çalışma ve kitap okumanın insan yaşamındaki etkileri konularında verimli bir sohbet gerçekleştirdi.



İlginizi Çekebilir