Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu'ndan Çaykara'ya Ziyaret Yağmuru

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu çeşitli İncelemelerde bulunmak üzere Çaykara İlçesine geldi.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu düzenli olarak gerçekleştirmiş olduğu İlçe ve Okul ziyaretleri kapsamında Çaykara İlçesinde çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

3 Ocak 2023 Çarşamba Günü gerçekleştirilen Okul ve Kurum ziyaretlerine İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu’nun yanı sıra Trabzon İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılarından Evren Görmüş de katıldı.

İl Müdürü Fettahoğlu ve Müdür Yardımcısı Görmüş’ü Çaykara İlçesinde İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Numan Tuncer ve Veysel Somuncu  karşıladılar.

KAYMAKAM GÜZEL’E ZİYARET

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ve beraberlerindeki protokol üyeleri ilk olarak Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel’i makamında ziyaret ettiler.

Sıcak bir sohbet ortamında gerçekleştirilen ziyarette İl Müdürü Fettahoğlu,Eğitim Öğretim adına kendilerine sunmuş oldukları çalışma ortamı ve vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederken,Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel de Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu’na Çaykara İlçesi adına Eğitime sunmuş oldukları destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

BAŞKAN TOK’A ZİYARET

İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu ,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ve beraberlerindeki protokol üyeleri daha sonra  Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok’u  makamında ziyaret ettiler.

İl Müdürü Fettahoğlu  Eğitim Öğretim adına kendilerine sunmuş oldukları çalışma ortamı ve vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederken,Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ise  Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu’na Çaykara İlçesi adına Eğitime sunmuş oldukları destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.

YEŞİLALAN İLKOKULU KÖY YAŞAM MERKEZİ ZİYARETİ

İl  Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu Yeşilalan İlkokulu Köy Yaşam Merkezine bir ziyaret gerçekleştirdiler.Ziyaret esnasında Çaykara Halk Eğitim Merkezi Müdürü İzzet Gönan  tarafından Yeşilalan İlkokulu Köy Yaşam Merkezinde gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili bilgi verildi.

FATMA BİLGE ANAOKULU ZİYARETİ

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu ve beraberindeki Protokol heyeti Daha sonra Çaykara Fatma Bilge Anaokuluna bir ziyaret gerçekleştirdiler.Müdür Fettahoğlu ziyaret esnasında Okul Müdürü Nalan Okur Ataman’dan Okul ile ilgili bilgi aldı.Daha sonra Okul Veli Kütüphanesinde Öğretmen ve veliler ile sevgi,saygı ve hoşgörü temalı bir söyleşi gerçekleştirildi.

Müdür Fettahoğlu daha sonra sınıfları tek tek ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet etti ve öğretmenlere emeklerinden dolayı teşekkür etti.

ZEKİ BİLGE İLKOKULU ZİYARETİ

Daha sonra Zeki Bilge İlkokulunu ziyaret eden İl Müdürü Fettahoğlu’na Okul Müdürü İbrahim Garip tarafından öğretmen durumu ve okulun çalışma şartları ile ilgili bilgi verildi.

Müdür Fettahoğlu daha sonra sınıfları tek tek ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet etti ve öğretmenlere emeklerinden dolayı teşekkür etti.

ZEKİ BİLGE ORTAOKULU ZİYARETİ

Zeki Bilge Ortaokulu Okul Kütüphanesini ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu’na burada Zeki Bilge Ortaokulu tarafından hazırlanan FIRSL LEGO CHALENNGE LEUGE Robot yarışması ile ilgili olarak görevli öğrenciler tarafından proje tanıtım sunumu gerçekleştirildi.

Ziyaret esnasında İl Milli Eğitim Müdürü  Müdür Fettahoğlu’na Okul Müdürü Tayfur Demirali   tarafından okul personel durumu ve çalışma şartları ile ilgili bilgi verildi.

Projeyi ve Proje sunumunu çok beğenen Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu bu güzel çalışmadan dolayı öğretmenlere  ve tüm öğrencilere teşekkür ederken,öğrenci ve öğretmenlerin bu güzel proje ile zaten gönüllerin şampiyonları olduklarını bu anlamda Türkiye Finallerinde öğrencilerin Trabzon İline başarı ile döneceklerinden emin olduğunu ifade etti.

CEVDET SUNAY MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ZİYARETİ

Çaykara Kaymakamı Muhammet Güzel ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Vehbi Fettahoğlu çeşitli Açılış ve İncelemelerde bulunmak üzere  Ataköy Cevdet Sunay Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ettiler.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürümüz Sn. Hüseyin Burak Fettahoğlu için karşılama  töreni gerçekleştirildi.Karşılama töreni esnasında Anaokulu öğrencileri tarafından Müdür Fettahoğlu’na çiçek takdimi gerçekleştirildi.

Ziyaret esnasında İl Milli Eğitim Müdürü  Müdür Fettahoğlu’na Okul Müdürü Osman Terzioğlu  tarafından okul personel durumu ve çalışma şartları ile ilgili bilgi verildi.

‘’ Temel Eğitimde 10 Bin Okul ‘’ Projesi Kapsamında okulda  açılan anasınıfına ziyareti gerçekleştirildi.Ziyarette öğrenciler ile bolca sohbet eden Müdür Fettahoğlu öğretmenlere de teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

2022-2023 Eğitim Öğretim yılında hizmete giren 2 adet Bilgisayar Laboratuvarının açılışı Müdür Fettahoğlu,İlçe Millİ Eğitim Müdürü Çamurali ve Protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi.

İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu Hayırseverler tarafından okula  kazandırılan ZKütüphanede  ‘’Okursuz Kütüphane Kalmasın’ Projesi kapsamında öğrenciler ile birlikte kitap okudu ve öğrenciler ile Kitap Okumanın eğitim öğretim ve hayatımızdaki önemi konulu bir sohbet gerçekleştirdi.

Müdür Fettahoğlu daha sonra 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında yenilenen Öğretmenler Odasında öğretmenler ile bir sohbet gerçekleştirdi.Öğretmenler ile sohbet eden Müdür Fettahoğlu çalışma şartları ile ilgili de öğretmenlerden bilgi aldı.

Okul Müdürü Osman Terzioğlu tarafından Hayırsever İş İnsanı Kemal Ayvacı  tarafından yaptırılan okulumuzun dış cephe kaplaması hakkında il Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu’na  bilgi verildi.

Daha sonra öğrenci Yurduna geçen Kaymakam Muhammet Güzel,Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Vehbi Fettahoğlu vbe protokol üyeleri öğle yemeklerini öğrenciler ile birlikte yediler.

İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu’nun Cevdet Sunay MTAL ziyareti  Öğretmen ve öğrenciler ile  toplu fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.

KARAÇAM İLKOKULU VE KÖKNAR KÖY YAŞAM MERKEZİ ZİYARETİ

İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu daha sonra Karaçam İlkokulu ve Karaçam Ortaokulu’na bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret esnasında İl Milli Eğitim Müdürü  Müdür Fettahoğlu’na Okul Müdürü Fatih Kuvvetli  tarafından okul personel durumu ve çalışma şartları ile ilgili bilgi verildi.

Sınıfları ziyaret eden Müdür Fettahoğlu öğrenciler ile sohbet ederken öğretmenlere de emek ve özverilerinden dolayı teşekkür etti.

Müdür Fettahoğlu’nun Köknar İlkokulundaki ziyaretinde:

Karaçam Ortaokulu öğrencileri tarafından Folklor gösterisi

Öğrenciler tarafından Yöre Halkının yaşam öyküsünün canlandırıldığı dramatizasyon gösterisi

Bölge halkının yaşamının konu edildiği Yöresel Ürünler Sergisi

Okursuz Kütüphne kalmasın projesi kapsamında öğrenciler ile birlikte Kitap Okuma etkinliği gerçekleştirildi.

TAŞKIRAN EĞİTİM KURUMLARI ZİYARETİ

Taşkıran Eğitim Kurumlarını ziyaret eden Müdür Fettahoğlu’na Okul Müdürleri İdris Hacımahmutoğlu ve Hüseyin Bulut tarafından okul personel durumu ve çalışma şartları ile ilgili bilgi verildi.

Okursuz Kütüphne kalmasın projesi kapsamında öğrenciler ile birlikte Kitap Okuma etkinliği gerçekleştiren Müdür Fettahoğlu.öğrencilere severek ve isteyerek kitap okuma etkinliği gerçekleştirdikleri için teşekkür ederken ayrıca kitap okumanın faydaları ile ilgili de öğrenciler ile sohbet gerçekleştirdi.



İlginizi Çekebilir