Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu,Taşkıran'da Kitap ve Kestane Etkinliğinde Öğrenciler İle Buluştu

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu,Taşkıran

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu Taşkıran Eğitim Kurumlarında kitap ve kestane etkinliğinde öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi.

4 Ocak 2023 Çarşamba günü Çaykara İlçesindeki Okul Ziyaretleri kapsamında Taşkıran Eğitim Kurumlarını ziyaret eden Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu,Kitap okuma salonunda öğretmen v e öğrenciler ile bir araya gelerek soba üzerinde pişen kestane eşliğinde kitap okuma etkinliğine katıldı.

Müdür Fettahoğlu’nun Taşkıran Eğitim Kurumları ziyaretine Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü ve Müdür Yardımcısı Evren Görmüş,Çaykara İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali,Çaykara İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Numan Tuncer ile Veysel Somuncu,Yönetici öğretmen ve öğrenciler katıldılar.

Ziyaret esnasında Okul Müdürleri İdris Hacımahmutoğlu ve Hüseyin Bulut tarafından Müdür Fettahoğlu’na okulların imkanları,çalışma şartları ve personel durumu ile ilgili bilgi verildi.

Daha sonra öğrenciler ile bir araya gelen Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Burak Fettahoğlu sobanın üzerinde pişen kestaneleri öğrenciler ile birlikte yiyerek keyifli bijr ortamda öğrenciler ile kitap okuma etkinliği gerçekleştirdi.Müdür Fettahoğlu etkinliğin sonunda ise Kitap Okumanın faydaları ile ilgili öğrenciler ile keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Fettahoğlu etkinliğin son bölümünde ise öğretmenler ile bir araya gelerek sohbet etti ve öğretmenlerin sorunlarını dinledi.



İlginizi Çekebilir