Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürü Erdoğan Uzungöl'de Turizmciler İle Buluştu

Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürü Erdoğan Uzungöl

Trabzon Kültür ve Turizm İl Müdürü Tamer Erdoğan Karadeniz ve Ülke Turuzminin en önemli Merkezlerinden Uzungöl’de Turizmciler ile bir toplantı gerçekleştirdi.

Uzungöl Turizm İşletme  Derneği Başkanı Metin İnan’ın organizasyonunda gerçekleştirilen buluşma 6 Nisan 2023 Perşembe Günü Uzungöl Zeen Cafe Restaurant’ta gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen toplantıda Kültür ve Turizm İl Müdürü Erdoğan tarafından işletme sahiplerine tesislerinde kendileri için gerekli olan belgelerin hangileri olduğu,işletme sahipljerinin ve çalıştırdıkları personelin hangi eğitimlere katılmaları,hangi belgelere sahip olmaları  gerektiği ve bu belgelerin nasıl alınacağı gibi konularda bilgi sunumu gerçekleştirildi ve İşletme sahiplerinin bu konular ile ilgili soruları cevaplandı.

Toplantıda Uzungöl Turizm İşletme Derneği Başkanı Metin İnan tarafından  Trabzon ilinde  Turizm bölgelerini tek bir Noktadan alan yönetim sistemine geçilmesi gerektiğini  dile getirdi  ve Turizm bölgelerinin daha hızlı hizmet alması ,sorunların çözülmesi ,tüm turizm bölgelerini içine alan bir yönetim sistemi ile  yönetilmesinin gerektiğini ifade etti.

Toplantıda daha sonra Uzungöl‘de belge alan altı tane otel denetlendi ve belge almaya hak kazandı

KAYNAK:AA



İlginizi Çekebilir