Trabzon Otistik Çocuklar Koruma Derneği Yönetim Kurulundan Kaymakam Erbek'e Nazaket Ziyareti

Trabzon Otistik Çocuklar Koruma Derneği Yönetim Kurulundan Kaymakam Erbek

Trabzon Zihinsel Engelli ve Otistik Çocukları Koruma Derneği Başkanı Esra İhtiyaroğlu Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Trabzon Zihinsel Engelli ve Otistik  Çocukları Koruma Derneği Başkanı Esra İhtiyaroğlu Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

30 Ekim  2023 Pazartesi Günü gerçekleştirilen ziyarette Başkan İhtiyaoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri Kaymakam Erbek’e Çaykara İlçesinde  göreve başlamaları dolayısı ile hayırlı olsun dileklerini iletirken Çiçek takdiminde bulundular.

Trabzon Zihinsel Engelli ve Otistik Çocukları Koruma Derneği olarak gerçekleştirmiş oldukları çalışmalar hakkında Kaymakam Erbek’e bilgi sunan Dernek Başkanı Esra İhtiyaroğlu Kaymakam Erbek’ten Çaykara İlçesinde gerçekleştirecekleri çalışmalar ile ilgili destek talebinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çaykara Kaymakamı Gürdal Erbek ise konuyu İlöçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çamurali ile paylaşacaklarını ve Çaykara İlçesinde kendilerine her türlü desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.



İlginizi Çekebilir