Trabzon Sağlık SEN'den Ankara Ziyareti

Trabzon Sağlık SEN

Trabzon Sağlık SEN Üniversite Şube Başkanı Şenol Sungur ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Ankara Sağlık SEN Genel Merkezine bir ziyaret gerçekleştirildi.

Trabzon Sağlık SEN Üniversite Şube Başkanı Şenol Sungur ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Ankara Sağlık SEN Genel Merkezine bir ziyaret gerçekleştirildi.

Trabzon Sağlık SEN Üniversite Şube Başkanı Şenol Sungur’un öndrliğinde gerçekleştirilen Ankara ziyaretine Yönetim Kurulu üyeleri katılım sağladı.

Trabzon Sağlık SEN Üniversite Şubesi Başkan ve Yönetim Kurulu Ankara Ziyaretlerinde  başta Sağlık ZSEN Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan olmak üzere çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek gerçekleştirilen çalışmalar ve gerçekleştirilmesi planlanan çalışmalar ile ilgili karşılıklı fikir alış verişinde bulundular.

Sağlık SEN Üniversite Şubesi Kadın Kolları Başkanı Çaykara’lı Hemşerimiz Hemşire Zehra Durgun gazetemize yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi.

Lider güçlü olunca başarı kaçınılmaz oluyor elbette. Çalışkanlığı, azmi ve tam bir ekip ruhuyla hareket etmesiyle ekip üyelerimizin her birine ilham kaynağı olan ve yeni açılan Trabzon Üniversite şubesi olarak kendi alanımızda Türkiye genelinde birinci olmamıza vesile olan başta Sağlık -SEN üniversite şube başkanımız Sayın Şenol Sungur  ve tüm ekip üyelerimizi kutluyorum. Ayrıca bizi  Ankara genel merkezde ağırlayan, hava limanından  üç aracıyla birlikte aldırarak Ulus merkezde bulunan Sağlık -SEN otelimize yerleştirip ikramlarda bulunan, ardından da genel merkez binasında bizleri karşılayan, tüm sorunlarımızı iletme imkanı bulduğumuz ve çözümleri konusundaki çalışmaları hakkında bilgi edindiğimiz  başta Sağlık -SEN genel başkanımız  Sayın Mahmut Faruk Doğan olmak üzere ,İdris Baykan , Abdullah Duman, Durali Baki,Yasin Barutcu, Mustafa Irgatoğlu, Sinan Kulu Öztürk başkanlarımıza şükranlarımızla... İyi varsınız,İyi ki Sağlık -SEN 'liyim... HİZMETTE YARIŞALIM



Anahtar Kelimeler: Trabzon Sağlık ' Ankara Ziyareti

İlginizi Çekebilir